Master_Miller P értékelése


>!
Master_Miller P
Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja Kézikönyv az Erővel ismerkedő növendékek számára

Nagyon klasszul megírt könyv, csak ajánlani tudom. Igazából képvisel mindent, ami miatt a Disney még nagyon sokáig nem fog felérni az általuk „eltörölt” EU-hoz. Akkora mennyiségű és minőségű történetet írtak az évek alatt, hogy gyerekjáték lehetett ezeket az információkat összeszedni. Nagyon örülök, hogy itthon megjelenhetett.

Gazdagon illusztrált, minőségi kiadás.

Szőrös szívű voltam és levontam egy fél pontot, mert volt egy ismétlődő bekezdés amivel nem is törödnék, de mivel minden más részében tökéletes, így ezt emiatt fel kell rónom.

Kötelező helye van minden EU rajongó polcán!

10 hozzászólás

Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja

ÚTMUTATÓ AZ ERŐT TANULMÁNYOZÓKNAK

Fedezd fel a titkokat és osztozz a tudásban, amely már jedik generációit képezte ki és világosította meg – kezdve a történelemtől és a Jedi Rend hierarchiájától egészen az Erő használatának tökéletesítéséig és a fénykard forgatásának ismeretéig.

Mesterről padawanra szállva, Yodától és Obi-Wan Kenobitól Anakinon és Luke Skywalkeren át minden jedi, akinek a kezébe került, hagyott néhány jegyzetet az oldalakon, így osztva meg tapasztalataikat és mindazt, amit tanultak. És ez a könyv most már a tiéd.

Hirdetés