k_zsuzsu értékelése


>!
k_zsuzsu
Szergej Kuznyecov: Pillangóbőr

A fülszöveg alapján nagyon megtetszett és a sok negatív kritika ellenére mégis megszereztem. A történet,az elképzelés maga jó volt nagyon. Néhol nehéz volt követni, volt ahol újra olvastam akár egy-egy oldalt is, mert elvesztem a részletekben. Izgalmas volt Xenia és a gyilkos kapcsolatának alakulását követni. Voltak tényleg sokkolóan brutális leírások is. Viszont nekem kicsit csalódás volt a lezárás, a vége olyan érzést keltett bennem, mintha összecsapták volna. Ezért lett hát a fél csillag levonás.


Szergej Kuznyecov: Pillangóbőr

Szergej Kuznyecov: Pillangóbőr

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Napjaink legzseniálisabb orosz írója” – Arturo Pérez-Reverte
Veszélyes, perverz, sokkolóan orosz.

Xenia egy kicsi, de befolyásos online újság szerkesztője. Hogy lenyűgözze főnökét és beindítsa a karrierjét, kockázatos lépésre szánja el magát: nyomába ered a Moszkvát rettegésben tartó kéjgyilkosnak.
Egy gondosan megtervezett weboldal segítségével akarja csapdába csalni az ismeretlen tettest. A site rövid idő alatt meglepően népszerűvé válik, és meghozza a várva várt elismerést Xénia számára. Csakhogy a lányt hamarosan teljesen rabul ejti a virtuális valóság, ahol kielégítheti a legvadabb perverzióit is. Hamarosan szembe kell néznie legsötétebb titkával: valójában azért érdekli ennyire az ügy, mert ellenállhatatlanul vonzza a gyilkosságokban megnyilvánuló kegyetlen szexualitás. Egyre inkább az ismeretlen tettes megszállottjává válik, amitől veszélybe kerül a törékeny egyensúly élete két része között. Mindeközben a gyilkos érdeklődése is felébred a lány iránt.
A fiatal orosz író sokkoló thrillere hazájában kultuszt teremtett. Kendőzetlenül bemutatja, hogy az online világ szabadsága a legelvetemültebb aberrációknak is teret enged

Hirdetés