vikcs P értékelése


>!
vikcs P
Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars – Lehullott csillagok

Te.Jó.Ég.
Ez valami hihetetlenül fantasztikus volt!
Az eleje picit lassabban indult be, akkor még nem gondoltam, hogy ennyire magával fog ragadni a sztori. Amikor már a bolygón vannak, akkor indulnak be igazán az események.
Remekül volt felépítve a világ, az egész bolygó, a rajta lévő élővilág és nem élővilág, valamint annyira váratlan fordulatok történtek, hogy én is a szereplőkkel izgultam, aggódtam, féltem, nevettem, sírtam.
Eleinte nem kedveltem Lilac-ot, egy kis apuci kedvencének tartottam, mert az is volt, de a könyv közepe felé, amikor kezdett megváltozni, már nagyon megkedveltem. Annyi viszont tényleg zavart, hogy le volt írva, kb. 10x, hogy ő az apukája mindene. Jól van…elsőre is megértettük.
Tarver meg egy hihetetlen pasas…nagyon imádtam:) Annyira rendes, gondoskodó, figyelmes, aggódó és persze édes…aww:)
Nem nagyon vagyok oda a sci-fi-ért, de ez a könyv hatalmas élmény volt nekem, így bátran ajánlom Nektek is!
Kérem a következő részt !!!!

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
486 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633995013 · Fordította: Ipacs Tibor
14 hozzászólás

Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars – Lehullott csillagok

Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars – Lehullott csillagok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A bizakodásról és túlélésről szóló, időtlen szerelmi történet. Éld át a reményt!

Az Icarus fedélzetén ez az éjszaka is olyan, mint a többi. De hirtelen katasztrófa történik: valami kirántja a hiperűrből a hatalmas luxusűrhajót, és az a legközelebbi bolygóra zuhan. Csak Lilac LaRoux és Tarver Merendsen éli túl a katasztrófát, és úgy tűnik, hogy rajtuk kívül senki más nincs a bolygón.

Lilac az univerzum leggazdagabb emberének lánya, Tarver viszont a nincstelenségből indult. Fiatal kora ellenére már kitüntetett háborús hős, aki régen megtanulta, hogy a Lilac-féle lányok csak bajt hoznak ez ember fejére. De mivel csak egymásra számíthatnak, muszáj együttműködniük, hogy átjussanak a kísérteties vidéken, melyen túl talán segítséget remélhetnek.

És egyszer csak a körülmények dacára Lilac és Tarver ráébred, hogy furcsamód mégis volt valami haszna annak a tragédiának, ami egymáshoz sodorta őket. Mivel a hétköznapi életükben nem lehet közös jövőjük, azon kezdenek el töprengeni, hogy vajon nem lenne-e jobb örökre a bolygón maradni?
Minden megváltozik, amikor rájönnek, hogy mi a titka a lépteiket kísérő, hátborzongató suttogásnak. Lilac és Tarver talán elhagyhatja ezt a bolygót, de azt biztos, hogy már nem lesznek ugyanazok, akik korábban voltak.

„Egyszerűen csodálatos! Erre a sci-fire vártam!” – Beth Revis, a Túl a végtelenen bestsellerszerzője

„Fantasztikus!Akció, romantika, fordulatok – ebben a könyvben minden megvan.” – Beth, goodreads

Hirdetés