miaow értékelése


>!
miaow
Amanda Quick: Hazugságok kertje

Amanda Quick régi kedvencem, így a fülszöveg előzetes átfutása nélkül landolt a virtuális kosaramban e regény. Hm, aztán kötet első pár oldalának olvasásakor szépen megijedtem, hogy hiba történt, megtréfált az írónő, a kiadó vagy a nyomda, s valami jelenben játszódó történet került a kezembe. De nem, nem. Természetesen maradtunk a múltnál. Csak nehezen állt össze a kép. Aztán elmerültem a sztori mozgalmas és szórakoztató eseményeiben, s a kezdeti értetlenségem okozta rossz szájízem tovaszállt, maradt az élvezet, az öröm. Slater Roxton – hiszen már a neve is csodálatosan cseng – elbűvölő figura, rejtélyes, férfias, ráadásul akad némi sütnivalója is… A figyelemfelkeltő főhős kiváló példája, mármint a hölgy olvasók figyelmét felkeltőé… Ursula is vagány asszony, talpraesett, s egyáltalán nem egy zárkózott s szende lélek… S a kettejük sziporkázó dialógusai adták számomra a regény alapját, a nyomozás, illetve a románc kibontakozása már csak kiemelték a pikáns zamatát.


Amanda Quick: Hazugságok kertje

Amanda Quick: Hazugságok kertje

A Kern Titkárközvetítő cég profi szakembereket kínál gazdag ügyfeleinek. Ursula Kern alkalmazottai között az életvidám, modern gondolkodású, vállalkozószellemű Anne Clifton a legjobb munkaerő, akit főnökasszonya is csodál és barátnőjévé fogad. Ám Miss Clifton váratlanul elhalálozik, és Ursula meg van győződve róla, hogy munkatársának élete nem természetes halállal ért véget.
Hogy kiderítse az igazságot, beáll Anne helyére a lány utolsó munkaadójához, és hamarosan feltárulnak előtte a komor kastély vészterhes titkai. Nyugtalanító felfedezéseit Ursula megosztja egy kalandos életű, vonzó férfival, Slater Roxtonnal, akinek volt már része halálos veszedelemben.
Slater szerint Mrs. Kernnek elment az esze, amiért egy ilyen sötét ügybe ártja magát. Ám ha a titokzatos, szép özvegy ragaszkodik hozzá, hogy feldúlja a darázsfészket, Slater meg ahhoz ragaszkodik, hogy vele tartson veszélyes kalandjában.
Így hát együtt kell kinyomozniuk a gyilkost, és hogy céljukat elérjék, saját legféltettebb titkaikat is fel kell tárniuk egymás előtt…

Hirdetés