Infierno értékelése


>!
Infierno
Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

A sok negatív értékelés ellenére nem találtam annyira borzasztónak, viszont annyira jónak sem. Valahol középtájon helyezkedik el az én mércémmel.

Az eleje nagyon pörgős volt, élvezhető, teljesen reális történetvezetéssel, ami a közepe táján megszűnt. Annyira sietett a történtekkel az írónő, ilyen a valóságban nincs. spoiler Elkezdtem utálni Harper karakterét is, ami teljesen érthető, tekintve, hogy mit művelt. Chase-t és Brandont viszont szerettem az egész történet alatt. spoiler

Egy idő után kezdtem megérteni, miért is a sok negatív értékelés, kezdett a történet életszerűtlenné válni. Döcögősen ment az egész, sokszor csak néztem, hogy idáig most hogy jutottunk el? Aztán már a címnek sem volt funkciója, bizonyos esetek után. Na igen, azt az esetet halogattam volna a vége felé, így már nem volt izgalmas, túl kiszámítható lett.

A végére megint egész élvezhető lett, bár nagyon sok idő telt el, mire odáig elértem. Összességében egyszer olvasható volt, csak az olvassa, aki nem vár világmegváltó dolgokat tőle. spoiler


Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

A tizennyolc éves Harper egész életét tengerészgyalogos apja szigorú felügyelete alatt töltötte, most azonban elérkezett az idő, amikor végre a saját életét élheti, és olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyekről korábban csak az apja egységében szolgáló újoncoktól hallott. Harper hatalmas reményekkel kezdi meg első évét a San Diego-i Állami Egyetemen.
Új lakótársának köszönhetően Harper hamar belecsöppen a bulik, a helyes pasik, a családi élet és a mindent elsöprő érzelmi viharok világába. A szíve csaknem kettészakad, amikor egyszerre szeret bele új barátjába, Brandonba és szobatársa bátyjába, Chase-be. Kemény külsejük és viharos múltjuk ellenére a fiúk imádják Harpert, és bármit megtennének érte – ha kell, félreállnak, csak hogy ő boldog legyen.

Hirdetés