csillagka P értékelése


>!
csillagka P
Ransom Riggs: Lelkek könyvtára

Sajnos megint gond van (nem tudom eldönteni, hogy mostanában finnyás hangulatban vagyok, vagy tényleg olyan majdnem jó könyvek kerülnek a kezembe)
Nagyon vártam ezt a rész, előre élveztem hogy biztosan meglesz a lelkek könyvtára, spoiler és sok érdekes akár régi hurok is amiben be lehet mutatni a korokat (imádtam a Színes könyvek időutazását) na ezt sikerült olyan végérvényesen elcseszni, hogy komolyan sokszor majdnem sarokba hajítottam a könyvet.
A történet maga nem lett volna rossz, egyedi, érdekes, a fényképek hozzá tesznek, csak miért pont Twist Olivér sikátoriban lett felépítve? Másik komoly problémám matematikai a végére elég rendesen megfogyatkozott az ellenség, amely az előző részekben sokkal nagyobbnak és veszélyesebbnek látszott spoiler
Ennek a könyvnek is szüksége lett volna egy jófajta előolvasóra és sokkal több odafigyelésre, mert a történet és a vége kimondottan tetszett.

1 hozzászólás

Ransom Riggs: Lelkek könyvtára

Ransom Riggs: Lelkek könyvtára

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiben kezdődött és az Üresek városában folytatódott kaland izgalmas véget ér a Lelkek könyvtárában.
A történet elején a tizenhat éves Jacob felismeri nagy erejű, új képességét, és kisvártatva alámerül a történelembe, hogy kimentse különleges társait egy szigorúan őrzött erődből. Jacobot az útján elkíséri Emma Bloom, a lángoló ujjú lány, és Addison MacHenry, az elveszett gyerekeket kiszimatoló kutya. A mai Londonból a Devil's Acre, az Ördög Hektárjának, a Viktória-korabeli Anglia legszörnyűbb nyomornegyedének labirintusszerű sikátoraiba utaznak. Ezen a helyen dől el örökre a világ összes különleges gyermekének sorsa.
Ahogyan az előző két kötet, a Lelkek könyvtára is a fantázia és a még sosem publikált régi fényképek elegyítésével nyújt egyedülálló olvasmányélményt.

Hirdetés