Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Nalini Singh: Angyalkard

Eleinte nem voltam túlzottan odáig Dmitri-ért. Úgy tűnt, hideg, mint a jég. Olyan arrogáns volt és nem volt szimpatikus, ahogy sokszor Elenával bánt. Gondoltam, hogy a hidegsége, kegyetlensége a nagyon hosszú éveknek, és elsősorban a nehéz múltjának köszönhető. A konyak és csokoládé illatú feromont kibocsátó, dögös és titokzatos vámpír is képes a javulásra, ha van kiért. Honor is szimpatikus volt, de nagyon messze van Elenától. Másabb. A történet krimi szála nagyon tetszett. Izgalmas volt. Az romantika is jó lett volna, de nem kellett volna a jelent és a múltat összemosni ezzel a spoiler húzással. Jobb lett volna egy natúr második esély.
Összességében köszönet jár az írónőnek, hogy megalkotta és megosztotta azt a világot, amit ő megálmodott. Szeretem a az összes karaktert, ami számomra sokszor fontosabb, mint maga a történet. Az ő leíró stílusa pedig tökéletes számomra. Illium kötetet szeretnék.


Nalini Singh: Angyalkard

Nalini Singh: Angyalkard

A folyóban talált vámpírfej ügye a Vámpírvadász Céh fennhatósága alá tartozna, de Raphael arkangyal jobbkeze, Dmitri ösztönei azt súgják, neki kell vezetnie a nyomozást. Van valami az áldozat bőrére tetovált, titokzatos írásban, ami régmúlt idők szörnyűségeit idézi fel benne.
A Céh Honort küldi, hogy segítsen megfejteni a jeleket, de a szörnyű támadás és kínzások során megtört vadász nem áll készen arra, hogy együtt dolgozzon a kegyetlenségéről és sötét embertelenségéről hírhedt vámpírral; még akkor sem, ha gyermekkora óta megmagyarázhatatlanul vonzódik a férfihoz.
A Honor elrablói és a vámpírfej eredete utáni nyomozás során feléled a múlt, pedig egyikük sem akarja újra átélni annak borzalmait. De a fájdalomba gyönyör is vegyül…

Hirdetés