Henczy005 P értékelése


>!
Henczy005 P
Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja

Megdöbbentő, kissé szomorú befejezéssel ért véget ez a kaland. Nagyon tetszett a könyv történetének a felépítése, és cselekménye. Izgalmas volt, és újszerű. Az elején kicsit nehezen rázódtam bele ebbe a világba, de az, hogy annyira eltért a megszokottól még izgalmasabbá tette az egészet. Végig nagyon szurkoltam. Az kicsit vicces volt, hogy az első adandó alkalommal rájöttem, hogy ki a gyilkos. Ettől függetlenül tetszett a könyv. Főleg a vége sokkolt. Nagyon élveztem az egész megfogalmazását és megmosolyogtatott, amikor felismerni véltem egy-egy más művészi alkotást, kicsit másképp, átformálva arra a világra. Nagyon értékeltem, hogy ilyen emléket állított a két kedvenc krimi írómnak. Nagyon várom, a fiatal író a további munkáit.

1 hozzászólás

Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja

Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja

Újabb brutálisan meggyilkolt, bundájától megfosztott állat hullájára lelnek a rendőrök.

Cesar Darlington németjuhász nyomozó tehetetlen az ügyben – egyetlen segítsége a megcsonkított szfinx macska, Dr. Lex Siegfried lenne, akit ő juttatott rácsok mögé. De vajon hihet-e a doktor őrült meséinek?
Mindeközben egy nem mindennapi páros (Arthur, a róka és Christie, a fekete párduc) szórakozni készül a barátaikkal, de a város felé tartó viharfelhők a halloweeni maszkabált véres rémálommá változtatják mindenki számára.

Jandácsik Pál első regénye egy sötét, ismeretlen, mégis hátborzongatóan ismerős univerzumot fest le. Karakterei civilizált állatok, akik még soha nem tűntek ennél emberibbnek, a gyilkos után folytatott hajsza pedig soha nem volt ennél idegtépőbb.
Ez a furry krimi nem szűkölködik sem vérben, sem erőszakban; az olvasóban felmerülő kérdések pedig az utolsó oldalakig váratnak a válasszal.

Hirdetés