A_Shara értékelése


>!
A_Shara
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Becca Priorra érdemes lesz figyelni ezután.
Remek történetet kanyarított a szerelmesek köré, tele csavarral és meglepetéssel. Bizony, a múlt erősen rányomja a bélyegét a jelenre…
Volt amikor éltem az írónő felhatalmazásával és lapoztam, máskor jókat derültem a poénokon.
Néhol túlírtnak találtam és a végével sem békültem ki teljesen – túl nagy volt Brian váltása –, de elégedetten zártam be a könyvet.

A könyvhöz mindenképpen kell egyfajta elfogadás és nyitottság, aki bevállaja nem fog csalódni.

Becca Priortól pedig szívesen olvasnék más témájú könyvet is, mert nagyon jól ír.

3 hozzászólás

Becca Prior: Stockholm-szindróma

Becca Prior: Stockholm-szindróma

Mikor elrabolják, Brian Hayes pontosan abba az életbe csöppen, amit mindig is szeretett volna elkerülni. Bár apja az alvilág koronázatlan királya, Bry eddig azon volt, hogy ő más emberré váljon, és megfeleljen halott édesanyja egykori elvárásainak.
Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket, és a leggondosabb számításba is hiba csúszhat. Briannek fel kell idéznie a gyermekkorában tanultakat, ha túl akarja élni a borzalmakat. Arra azonban nem lehet felkészülni, hogy épp akkor éri utol a szerelem, mikor a puszta léte is veszélybe kerül. Pláne arra nem, hogy a fogvatartója lesz a szíve választottja.
Elrablója, Jake Harris egy jelentéktelen alak, aki az öccse életéért cserébe elvállal egy munkát, de arról fogalma sincs, mibe keveredik. Mikor szembesül a zord valósággal, és rájön, hogy nemcsak a testvére, hanem a saját biztonsága is veszélybe kerül, olyan döntést hoz, amivel mindkettejük életét kockára teszi. Csakhogy nincs választása…

Ez azonban nem csak egy egyszerű krimi. Sokkal inkább az emberi természet sokszínűségéről szól, és arról, hogy a múltbeli események mennyire meghatározzák mostani döntéseinket.
Brian és Jake szerelme, sorsuk nem várt fordulatai, az őket körülvevő világ történései rengeteg izgalommal és érzelemmel töltik meg az oldalakat.
Becca Prior már megszokott, szókimondó stílusában, rengeteg erotikával, humorral és akcióval fűszerezett története egy olyan világot mutat be, ahol a rosszfiúk is lehetnek szerethetők.
Azoknak ajánljuk, akik nyitottak a meleg-erotikára, és szeretik az feszültséggel teli, gyorsan pergő jeleneteket.

Hirdetés