Pandalány P értékelése


>!
Pandalány P
Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad

Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad Pozitív testkép, egészséges önbizalom

Pár hete gondolkodtam, hogy ideje lenne valamilyen lélektani/pszichológia/önismerettel foglalkozó könyvet elolvasnom, éreztem magamon, hogy szükségem lenne rá. És akkor csak úgy a semmiből nyertem meg ezt a könyvet egy játék során. Nem lehetett véletlen!
Most nem vagyok sem hullámvölgyben, se a topon, valahol inkább középúton, ezért a könyv sokat segített abban, hogy elmozduljak erről a pontról és előrelendített, hogy kicsit összeszedjem magam és jobban érezzem magam a bőrömben.

Rengeteg okos gondolatot fogalmaz meg, amik a mindennapjainkba abszolút beépíthetők (lásd a kiírt sok-sok idézetemet) és nagyon tetszett a stílusa. Az, hogy érthető, könnyen követhető, logikusan felépített gondolatmenettel. Ugyanakkor egyetlenegy közhelyes mondat sincs benne. Imádtam ezért!
Az írónő igazán szimpatikus, a bemutatkozása és mindaz, amit elmesél magáról.
Már jó pár éve olvasok rendszeres időközönként ilyen témájú könyveket és alkalmazom is a benne olvasott dolgokat, ezért ez a könyv számomra most egy megerősítés volt mindabban, amit magamról vélek.

Olyan szerintem nincs, hogy valaki teljesen „kész” van, neki nem lehet újat mutatni az önismeret terén. Nagyon jó könyv, könnyen pörögtek az oldalak, mert érdekelt minden, amit az írónő mesélt magáról és nagyon érdekesnek találtam azokat a történeteket is, amiket másokról elmondott..

Szívesen fel fogom lapozni újra és újra a kötetet később is, amikor szükségesnek érzem majd.A könyv mellé ajándékba kapott csodamérőszalag pedig zseniális ötlet!A családban mindenkit lemértem. :D „Olyan jó érzés sellőlánynak lenni!”

2 hozzászólás

Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad

Szkiba Zsuzska: Fogadd el magad

Minden nő igazi NŐ. Minden test szerethető: a kerekded, a törékeny és a sportos egyaránt. Benned is ott rejlik a szépség és az érték, az a bizonyos PLUSZ kortól, bőrszíntől és testsúlytól függetlenül.
A mai világban, főleg a hamis mintákat hirdető média hatására, a legtöbb ember testképzavaros, önbizalma meggyengült. Meglehetősen veszélyes ez, hiszen a közérzeted, az önbizalmad áthatják a mindennapjaidat, az életed, befolyásolják a teljesítőképességed.
Szkiba Zsuzska, a Beauty with Plus bloggerének könyvéből te is erőt meríthetsz. Tudatosítja benned, hogy valódi értékeidet nem a külsőségek, vagy mások rólad alkotott véleménye határozzák meg, csakis te magad. Személyes történeteken keresztül ébreszt rá arra, hogy ha elindulsz, hogy megvalósítsd az álmaidat, bármit elérhetsz, csak rá kell lépned az önismeret, a tudatosság, az önmegvalósítás rögös és kalandos útjára. De ha egyszer elindulsz, soha többé nem akarsz majd visszafordulni.
A szerző pozitív életszemlélete, baráti hangvétele és a könyvben található egyszerű, de mégis hatékony gyakorlatok rávilágítanak arra, hogy több vagy mint egy szám, egy ruhaméret.
Egyedi, értékes és szerethető vagy. Egy igazi Szépség!

Hirdetés