DoreenShitQ értékelése


>!
DoreenShitQ
John Green: Katherine a köbön

John Green: Katherine a köbön avagy a szerelem képlete

Nagyon szerettem ezt a könyvet olvasni, de nem azért, mert annyira jó lett volna. Szeretem Greent, de ebben a könyvben nem volt annyira benne a stílusa, olvasás közben végig azt gondoltam, hogy olyan, mintha Green kísérletezne valami mással, vagy ez lenne az első könyve, és még nem nagyon tudja, hogy mi hogy. De ettől függetlenül nagyon örültem, hogy a kezembe került olvasási válságomban, mert gyorsan haladtam vele, olvastatta magát és elszórakoztatott. Nem kell ettől a könyvtől mély gondolatokat várni, semmiképpen sem összehasonlítandó a Csillagainkban a hibával. Vicces, romantikus, én csak Green stílusjegyeit hiányoltam nagyon, de ezektől eltekintve megér egy misét. :)


John Green: Katherine a köbön

John Green: Katherine a köbön

Tizedik Katherine csak azt akarta, hogy barátok legyenek.
Tizennyolcadik Katherine e-mailben rúgta ki.
K-19 összetörte a szívét.
Colin Singleton kizárólag Katherine nevű csajokra bukik. És ha sikerül összejönnie valamelyik Katherine-nel, akkor Colin előbb-utóbb lapátra kerül. Hogy egészen pontosak legyünk, eddig tizenkilenc alkalommal.
Colin, az anagrammakedvelő, elkeseredett gyermektehetség tízezer dollárral a zsebében, egy vérszomjas vaddisznóval a nyomában és az anyósülésen túlsúlyos, Judy bírónő-rajongó barátjával kalandos útra indul, de egyetlen Katherine sem bukkan fel a láthatáron. Colin elhatározza, hogy megalkotja az Alapvető Katherine előreláthatósági elméletet, amely reményei szerint bármely Kirúgott számára képes megjósolni bármely kapcsolat kimenetelét, és ezáltal talán visszaszerezheti a lányt.
Az Alaska nyomában szerzőjének árnyalt humorú regényében szó esik még szerelemről, barátságról és egy halott osztrák-magyar trónörökösről is.
John Greent a házassága előtt tizenháromszor rúgták ki. De Katherine nevű lány egyszer sem.

Hirdetés