wzsuzsanna P értékelése


>!
wzsuzsanna P
Steven Rowley: Lily és a polip

Ez a regény igazi kincs volt számomra az idén megjelent könyvek közül, már amikor először olvastam a fülszövegét és láttam, hogy előrendelhető, éreztem, hogy kell nekem. Első ránézésre egy egyszerű, szívszorító kutyás könyvnek tűnik (amihez persze nekem alapból szükségem van egy százas papírzsepire), majd szép lassan, koncentrikus körökként bővülve, megjelennek az élet legfontosabb kérdései, a szeretet, barátság, élet és halál, küzdelem és elengedés, mindez egyszerre mágikus és nagyon is realisztikus formában. Nevettem és sírtam, és ugyanakkor ámultam a csodálatosan megfogalmazott mondatokon.
Bár ez egy kutyás könyv, én mégsem csak kutyásoknak ajánlom, hanem mindenkinek, aki valami különleges, lélek-birizgáló olvasmányra vágyik.:)

5 hozzászólás

Steven Rowley: Lily és a polip

Steven Rowley: Lily és a polip

Ez a magával ragadó történet arról a különleges valakiről szól, akiben feltétel nélkül bízol. Aki nélkül képtelen lennél élni.

Ted Flask számára ez a valaki öregedő társa, Lily, aki történetesen egy rövidszőrű tacskó.

A Lily és a polip felidézi az olvasóban, hogy milyen érzés viharosan szeretni valakit, majd ezek után milyen nehéz elengedni őt, és hogy a szeretteinkért vívott harcok a legnagyobbak az életünkben.

Emlékszel rá, hogy melyik volt utoljára az a könyv, amit mindenképpen oda akartál adni a barátaidnak, hogy olvassák el?

A Lily és a polip a következő.

Hirdetés