Kathryn értékelése


>!
Kathryn
Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja

Üdvözöllek a Furry világában! Régebb óta szemezek a könyvvel az interneten, de most eljutottam odáig, hogy kiveszem a könyvtárból és végre megtudom, hogy mi az a „furry”. Nagy bőszen odamentem az információs pulthoz, megkérdeztem, hogy hol találom a könyvet, mert sem a szépirodalomban, sem a krimibe részlegen nem találtam. Pár pillanat múlva már mentem is ki a könyvtárból kezemben az irománnyal. Kicsit nehezen, vonakodva álltam neki a könyvnek. Bővebben: http://simplexautumn.blogger.hu/2016/10/18/konyves-kedd…


Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja

Jandácsik Pál: Állatok maszkabálja

Újabb brutálisan meggyilkolt, bundájától megfosztott állat hullájára lelnek a rendőrök.

Cesar Darlington németjuhász nyomozó tehetetlen az ügyben – egyetlen segítsége a megcsonkított szfinx macska, Dr. Lex Siegfried lenne, akit ő juttatott rácsok mögé. De vajon hihet-e a doktor őrült meséinek?
Mindeközben egy nem mindennapi páros (Arthur, a róka és Christie, a fekete párduc) szórakozni készül a barátaikkal, de a város felé tartó viharfelhők a halloweeni maszkabált véres rémálommá változtatják mindenki számára.

Jandácsik Pál első regénye egy sötét, ismeretlen, mégis hátborzongatóan ismerős univerzumot fest le. Karakterei civilizált állatok, akik még soha nem tűntek ennél emberibbnek, a gyilkos után folytatott hajsza pedig soha nem volt ennél idegtépőbb.
Ez a furry krimi nem szűkölködik sem vérben, sem erőszakban; az olvasóban felmerülő kérdések pedig az utolsó oldalakig váratnak a válasszal.

Hirdetés