GytAnett P értékelése


>!
GytAnett P
Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Ez még mindig tökéletes. Gyanítom, hogy sokan említették már, hogy egyetlen hibája van: a rövidsége. Pedig ez már aránylag hosszú volt a többi részhez képest. :D
A többi résszel együtt szereztem be, de ezt még tartalékoltam. Nem akartam ennyire gyorsan befalni az eddigi köteteket. Eddig bírtam. És csak azért ilyen sokáig, mert időközben kölcsönadtam barátnőmnek a sorozatot. :D
Winie egyre inkább kedvenc karakter, imádom, hogy ennyire belevaló, és nagyon király a stílusa. Én még mindig amondó vagyok, hogy Willnek és neki össze kellene jönniük, remélhetőleg majd egyszer erre kanyarognak a szálak. :)
spoiler
A Langton család… jajj, imádom őket. :D Mindenki őrült egy kicsit, de így tökéletesek.
A legnagyobb gondom, hogy következő rész még nincs. Hajajjj..


Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Winie megmenekült a hóhér kötelétől, de ez nem jelenti azt, hogy csendesen meghúzná magát, és várná, amíg a viharfelhők teljesen elvonulnak a feje fölül.

Will „tanulmányai” folytatódnak, és Winie próbálja őt felkészíteni a vizsgájára. Feladatként szabja neki, hogy önállóan tervelje ki egy általa kiválasztott tárgy elrablását, Will döntése pedig a Könyv másolatában látott Pacsirtára esik.

Winie-t eközben apja ismét behúzza a csőbe, és rátestálja keresztlánya, Marie Kennellis vőlegényének előkerítését. A lány jó híre múlik azon, Winie-nek sikerül-e felkutatni a szökevény fiút, aki minden bizonnyal kártyaadósságai miatt bujdokol.
Will eközben külön utakon jár, és úgy tűnik, túlságosan is messzire megy a Pacsirta utáni vadászat során, amit azonban a Langton család – különösen Winie – talán sosem fog megbocsájtani neki.

„ – Kijátszottál! – Nem viccelt, láttam a szemében. Láttam benne az elárultságot, a csalódást és az engesztelhetetlen haragot. – Tűnj el!
– Winie, csak hadd magyarázzam meg…
– Nem érdekel! – Még csak nem is hagyta, hogy végigmondjam. – Csak menj el, Will, és reménykedj benne, hogy apám sosem talál meg.”

Hirdetés