deardurr értékelése


>!
deardurr
Nick Bruel: Rossz Cica fürdik

Bevallom, azt hittem, hogy ez egy nagyon igénytelen könyv. Mégis kivettem a könyvtárból és ma belekukkantottam. Végül is jót nevettem egy-egy képen és tényleg élvezetes volt elejétől a végéig. Én ugyan a macskákat rendkívül sokoldalú személyiségeknek látom, azt is tudom, hogy túlnyomó többségük valóban „rossz” cica. Nekem szerencsére általában kedves és jóhiszemű cicáim vannak, szóval nem lenne gond a fürdetés. Egyszer.

áppdét norbi nélkül: Még egyszer átolvastam egyrészt egy kihívás miatt ( https://moly.hu/kihivasok/rossz-cica), másrészt, hogy jól aludjak.


Nick Bruel: Rossz Cica fürdik

Nick Bruel: Rossz Cica fürdik

Kisállattartók, vigyázat! Mufurc Macseknak fürödnie kell! Sajnos kifejezetten rossz ötletnek tűnik Macsekot vízbe mártogatni. Ki tudja, mi történhet… Elővigyázatosságból érdemes megfontolni néhány ötletet: Macskafürdetéshez vásároljunk lovagi páncélt. Helyezzünk a kezünk ügyébe rengeteg kötszert. Tartsunk készenlétben egy váltás alsóneműt (mert a stressz balesetet okozhat) Szóval készüljünk a legrosszabbra, mert egy Macsek nem fürdik hősies harc nélkül!

Hirdetés