Navi értékelése


>!
Navi
Amanda Quick: Menyasszonyt bérelnék!

Nagyon jó kis AQ :) Izgalmas krimiszál, jó páros :) Szerettem Elenore-t, mert életre való, határozott, tenni akaró nő, ugyanakkor nem önző, nem hisztizik. Arthur a tipikus védelmező férfi hatalmas felelősség- és kötelességtudattal. Margaret és Bennett karaktere aranyos volt, bár semmi igazán pluszt nem adtak a sztorihoz. A két barátnő a két véglet :) Az egyik a sótlan, a realitás talaján álló vénkisasszony, a másik pedig a romantikus, szenzációhajhász vénkisasszony. Ők sem tettek hozzá semmit a történethez.
Összességében a két főszereplő elvitte a hátán a könyvet. Jó az alapötlet, de AQ tud ennél sokkal jobbat is :)

>!
Maecenas, Budapest, 2004
318 oldal · ISBN: 9632031156 · Fordította: F. Nagy Piroska

Amanda Quick: Menyasszonyt bérelnék!

Amanda Quick: Menyasszonyt bérelnék!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

St. Merryn grófjának nőre van szüksége. Szándékai merőben gyakorlatiasak – egy értelmes és elfogadható külsejű hölgyet keres, akivel néhány hétig mint jegyesével jelenhetne meg az előkelő társaság rendezvényein. A megoldás egyszerűnek tűnik: csak fel kell fogadnia egy társalkodónőt, aki busás díjazás ellenében bizonyára szívesen eljátssza majd a menyasszony szerepét.
Csakhogy a megfelelő jelöltre rátalálni sokkal nehezebb, mint gondolta. Már le is mondana tervéről, amikor a sors összehozza az igen határozott fellépésű és talpraesett Eleonora Lodge-dzsal. Mivel a lány szorult anyagi helyzetében éppen társalkodónői állást keres, elfogadja a gróf ajánlatát.
Ám hamar megtapasztalja, hogy a férfi Rain Street-i otthonában igen különös dolgok történnek, munkaadója bizony rejteget néhány veszedelmes titkot a világ elől. De Eleonorát kemény fából faragták, nem szalad el a veszélyes kalandok elől: rövid idő alatt igazi társává válik a férfinak nagybátyja gyilkosának felkutatásában.
És a közös nyomozás során St. Merryn grófja is rájön valamire: bizony, létezik ezen a földön olyan nő, aki még az ő józan és gyakorlatias szívében is képes vad szenvedélyeket ébreszteni.

Hirdetés