Dawnofmyth értékelése


Dawnofmyth>!
Anne Rice: A Kárhozottak Királynője

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Összességében tetszett ez a történet is. Bár néhol túlzottan részletekbe menő volt, és úgy éreztem, hogy egyáltalán nem haladok a történettel. Tetszett ez az eredet történet, az ikrek legendája. Marius és Haiman voltak a kedvenceim ebben a történetben. Azt sajnálom, hogy a végkifejlet, mármint Akasa legyőzése olyan gyors volt. Addig a pontig szinte minden túl részletesen volt elmesélve, de Mekare és Akasa találkozása csupán néhány mondattal le volt tudva.


Anne Rice: A Kárhozottak Királynője

Anne Rice: A Kárhozottak Királynője

    Lestat, a vámpír merőben más szemszögből tárta elénk a vámpírok életét és eredetét saját regényében, mint annak előtte Louis az Interjú a vámpírralban. A vérivó halhatatlanok származásának teljes története azonban még annál is összetettebb, mint ahogy azt Lestat ismeri, és szorosan összefonódik két másik „természetfeletti” életforma, a szellemek és a boszorkányok létével.
    Miközben Lestat rockbandája minden korábbi tabut megszegve telekürtöli a világot a halhatatlanok eddig eltitkolt létével, a múlt ködéből előbukkannak a legősibbek, az elsőként lett vérivók, hogy helyükre tegyék a modern világ nagyszájú, hangos vámpírjait.

Hirdetés