Gyula_Böszörményi IP értékelése


>!
Gyula_Böszörményi IP
Dmitry Glukhovsky: Metró 2033

Nos, ez a regény számomra óriási csalódás volt. Évek óta szemeztem vele, a borító király, és imádom az apokaliptikus történeteket, de ez… Sajna nem több, mint egy vacakul megírt, átgondolatlan, rossz ifjúsági regény. Csak egyet mondok: töltények, mint fizetőeszköz, na ne már! Honnan van olyan mérhetetlenül sok belőlük, hogy mázsaszámra lövöldözhetik ki őket, és még megélni is tudnak belőle? Egy vacak patkánykaja három töltény, egyetlen disznópecsenye – egyszeri étkezés – tíz töltény, egy bőrkabát kétszáz töltény. Hány tonna töltényt is kéne magunkkal cipelni, hogy élni tudjunk??? Dmitry barátom, sajnálom, de ez pocsék fércmű, nem több.

1 hozzászólás

Dmitry Glukhovsky: Metró 2033

Dmitry Glukhovsky: Metró 2033

2033.
Az egész világ romokban hever.
Az emberiség majdnem teljesen elpusztult.
Moszkva szellemvárossá változott, megmérgezte a radioaktív sugárzás, és szörnyek népesítik be. A kevés életben maradt ember a moszkvai metróban bújik meg – a Föld legnagyobb atombombabiztos óvóhelyén. A metró állomásai most városállamok, az alagutakban sötétség honol, és borzalom fészkel.
Artyomnak az egész metróhálózaton át kell jutnia, hogy megmentse a szörnyű veszedelemtől az állomását, sőt talán az egész emberiséget.

Hirdetés