Syne értékelése


>!
Syne
Greg Keyes: Pokoli város

Teljesen elvarázsolt !
Megérdemli az 5csillagot.
Nagy kocka vagyok de ezzel a játékkal még nem játszottam. Sokszor szembejött már velem és így ismertem is. Nem tudom eldönteni, hogy jó ,hogy nem ismertem ezt a világot előtte vagy pont a tudatlanságomból fakadóan volt képes beszippantani, magával ragadni, elvarázsolni. Ezt már sosem tudom meg.
Ajándékba kaptam a könyvet és nem is voltak elvárásaim.
Fantasztikusan jó karakterek voltak és csodásan játszott azzal az író, hogy hogyan tartsa fenn az érdeklődést. Számomra egy oldala semvolt unalmas a vége felé pedig egyenesen képtelen voltam letenni. Tetszett hogy több szálon futott a történet és hogy több szempontot is láthattunk az eseményeket. Az is érdekes volt, hogy nem csak egy főszereplője volt hanem kapásból három! Fantasztikus. Az is írtó klassz volt, hogy nem mindig tudtam eldönteni, hogy ki a jó és ki a rossz. Hahh. Elképesztő!
Bármennyire is gondolkozom nem tudok rosszat mondani rá. Ja de mégis! Nincs a kezemben a folytatás!!!! :D


Greg Keyes: Pokoli város

Greg Keyes: Pokoli város

Négy évtizeddel az iszonyatos megpróbáltatásokkal járó Oblivion válság után Tamriel világát újra a gonosz fenyegeti. Lehet, hogy pusztulás vár mindenre? A sokat szenvedett világra ráborul Umbriel, a lebegő város rettenetes árnyéka. Ahol elzárja a nap fényét, ott az emberek meghalnak, de csak azért, hogy élőhalottként felkelve immár a pokoli várost szolgálják.

Umbriel árnyékában azonban kezdetét veszi egy lenyűgöző kaland is. Igencsak különös hősök találnak egymásra. A legendás hercegről senki sem tudja, hogy milyen titkot őriz. A vakmerő orgyilkos rábukkant egy megdöbbentő összeesküvés nyomára. A mágus pedig szinte már eszét vesztette a bosszúvágytól. Végül pedig színre lép egy fiatal lány is, és Tamriel sorsa és jövője talán egyedül az ifjú Annaïg döntéseitől függ…

A díjnyertes Elder Scrolls-sorozat világában játszódó Pokoli várost még két lenyűgözően izgalmas regény követi. A fordulatos kalandok során folytatódik a The Elder Scrolls IV: Oblivion története, melyet 2006-ban számos magazin és az Associated Press is az év játékának nevezett. Elnyerte a Spike TV, a Golden Joystick díjakat is.

Hirdetés