pveronika értékelése


>!
pveronika
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement

Végre-végre Lex (Luthor) és Gabi könyve!! Egyszerűen nem tudok rá jobb szót, minthogy fergeteges volt. Komolyan mondom, hogy az RVD könyveket most már csak hangoskönyvben akarom hallgatni, mert annyira jó narrátotokat választanak hozzájuk, hogy komolyan szakadtam már csak attól is, ahogy előadták ezt a sok lehetetlen jelenetet. (Az hiszem, hogy a The Bachelor Auction is jobban tetszett volna hangoskönyvben, már egy picit sajnálom, hogy nem vártam meg.)

Lex, Gabi és Ian ezer éve ismerik egymást. Ian számára Gabi olyan, mintha a húga lenne, Lex pedig Ian másik legjobb barátja. Mindez úgy hangozhat, mintha ők mind egy naaagy boldog család lennének, igaz? Ha-Ha, na persze. :D Az egyenletet ugyanis bonyolítja, hogy Gabi és Lex bizony „ősellenségek”. Utálják egymást, folyamatosan veszekednek, és a legtöbbször harminc másodpercen belül képesek lennének megfojtani egymást. :))

Ebben a könyvben jobban megismerkedhettünk Lex-el, aki egy szuperdögös, nőcsábász informatikai zseni, aki szabadidejében hackerkedik, és a legjobb barátjával együtt a Wingmen Inc. alapítótagja. Vagy más néven a „világuralomra törő Lex Luthor”, ármányos főgonosz (aki olykor ledobva magáról a gonosz zseni álarcot, titkos szuperhős szerkóba bújik:)) :))). Gabi kissé komplikált anyagi helyzete miatt, minden alkalmat megragad a pénzkeresésére, így válik a Wingmen Inc. legújabb munkatársává, ahol már nemcsak a hölgyeknek segítenek becserkészni az álompasit, de a cég az urak számára is szárnysegédet biztosít.

Gabi és Lex között folyamatos a feszültség, azonban lassanként rájönnek, hogy a köztük lévő izzó levegő forrása talán nem is az utálat, hanem az egymás utáni vágy. :)) Azonban Lex számára Gabi tabu, és amúgy is a kettejük kapcsolata enyhén szólva sem zökkenőmentes, így ebből egyértelműen nem sülhet ki más, csak katasztrófa. :)

Annyira jó volt, annyira sokat nevettem, és talán még jobban is tetszett, mint az első rész! 5 hatalmas csillag! :)))

Alig várom, hogy jöjjenek magyarul!! :)) (Ha tényleg igaz a hír.)

9 hozzászólás

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement

Wingman rule number two: never reveal how much you want them.

Lex hates Gabi. Gabi hates Lex. But, hey, at least the hate is mutual, right? All Lex has to do is survive the next few weeks training Gabi in all the ways of Wingmen Inc. and then he can be done with her. But now that they have to work together, the sexual tension and fighting is off the charts. He isn’t sure if he wants to strangle her or throw her against the nearest sturdy table and have his way with her.

But Gabi has a secret, something she’s keeping from not just her best friend but her nemesis too. Lines are blurred as Lex becomes less the villain she’s always painted him to be…and starts turning into something more. Gabi has always hated the way she’s been just a little bit attracted to him—no computer-science major should have that nice of a body or look that good in glasses—but “Lex Luthor” is an evil womanizer. He’s dangerous. Gabi should stay far, far away.

Then again, she’s always wanted a little danger.

Hirdetés