pingween értékelése


>!
pingween
Chris Anderson: Hosszú farok

Chris Anderson: Hosszú farok A végtelen választék átírja az üzlet szabályait

annak az alapvető gondolkodás- és szemléletmódváltásnak a hátterét írja le, ami az internettel együtt beköszöntött, legfeljebb sokan nem hajlandóak észrevenni. akinek bármilyen módon kötődik a vállalkozása az internethez, annak érdemes elolvasnia. bár érzésem szerint elég bő lére van eresztve, sokszor túlmagyarázva a nyilvánvalót.


Chris Anderson: Hosszú farok

Chris Anderson: Hosszú farok

„Az internetes hosszúfarok-jelenség a televízió 50 évvel ezelőtti elterjedése óta a legnagyobb változást hozza a média számára. Chris Anderson mesteri módon mutatja be a görbe csúcsán túl húzódó területet és jelentőségét. Mindenkinek ajánlom, akit érdekel a média – sőt akit érdekel a társadalmunk, és az, hogy merre tart.”

Rob Glaser, a RealNetworks vezérígazgatója

„A technológia és az internet összezsugorítja a világot és összeköti egymással a részeit. A Hosszú farok az első olyan könyv, amely pontos magyarázattal szolgál arról, miért rejlik nagy üzleti lehetőség a piaci rések elérésében.”

Terry Semef, a Yahoo! vezérigazgatója

„Anderson lenyűgözően térképezi fel a digitális technológiák hatására létrejött világ különleges és lényeges vonásait. Nem gazdaságról, hanem gazdaságokról van itt szó. Az ésszerű szabályalkotás és a sikeres üzlet kulcsa egyaránt ezen gazdaságok működésének megértésében rejlik. Az összes többi gazdasági könyvet elfelejthetjük: ez a kötet mindazt tartalmazza, amire szükségünk lehet.”

Lawrence Lessig, jogászprofesszor, Stanford Jogi Egyetem

Hirdetés