ƨɔɴом értékelése


>!
ƨɔɴом
Becca Prior: Stockholm-szindróma

Jajjj… ez most nekem nem. A valoszerutlensegen meg tul tudnam magam tenni, mert hat lenyegeben minden regenyben van fikcio – kulon mi ertelme lenne?! De azon, hogy ennyire szirupos es mar-mar egyszeru volt az egesz, azt valahogy nem birom bevenni.
A Stockholm szindroma, mint tud ennyire sarkalatos lenni, de azt, hogy ennyire gyors lefolyasu lenne azt nem igazan hinnem. Azert 1-2-3-4 nap kell ahhoz a szimpatiahoz, nem pedig egy nap kiutva es masnap durr bele. Bar a franc se tudja.
A maffia reszekre meg legyinteni tudtam, ez volt a legvaloszinutlenebb az egeszben. Persze, ha mindenki meg van kenve, akkor hiheto, hogy szemethunynak felettuk, de hat na… azert nem minden rendor korrupt, es nem mind tart a nagy gonosz maffiozoktol.
Ami viszont a javara szol a konyvnek, hogy az erotikus reszek igazan jol meg vannak irva. Talan ez is a legnagyobb erossege Becca konyveinek, ha a masik kettot is figyelembe veszem.


Becca Prior: Stockholm-szindróma

Becca Prior: Stockholm-szindróma

Mikor elrabolják, Brian Hayes pontosan abba az életbe csöppen, amit mindig is szeretett volna elkerülni. Bár apja az alvilág koronázatlan királya, Bry eddig azon volt, hogy ő más emberré váljon, és megfeleljen halott édesanyja egykori elvárásainak.
Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket, és a leggondosabb számításba is hiba csúszhat. Briannek fel kell idéznie a gyermekkorában tanultakat, ha túl akarja élni a borzalmakat. Arra azonban nem lehet felkészülni, hogy épp akkor éri utol a szerelem, mikor a puszta léte is veszélybe kerül. Pláne arra nem, hogy a fogvatartója lesz a szíve választottja.
Elrablója, Jake Harris egy jelentéktelen alak, aki az öccse életéért cserébe elvállal egy munkát, de arról fogalma sincs, mibe keveredik. Mikor szembesül a zord valósággal, és rájön, hogy nemcsak a testvére, hanem a saját biztonsága is veszélybe kerül, olyan döntést hoz, amivel mindkettejük életét kockára teszi. Csakhogy nincs választása…

Ez azonban nem csak egy egyszerű krimi. Sokkal inkább az emberi természet sokszínűségéről szól, és arról, hogy a múltbeli események mennyire meghatározzák mostani döntéseinket.
Brian és Jake szerelme, sorsuk nem várt fordulatai, az őket körülvevő világ történései rengeteg izgalommal és érzelemmel töltik meg az oldalakat.
Becca Prior már megszokott, szókimondó stílusában, rengeteg erotikával, humorral és akcióval fűszerezett története egy olyan világot mutat be, ahol a rosszfiúk is lehetnek szerethetők.
Azoknak ajánljuk, akik nyitottak a meleg-erotikára, és szeretik az feszültséggel teli, gyorsan pergő jeleneteket.

Hirdetés