deen értékelése


>!
deen
Claire Contreras: Üvegszív

Egy könyv, ami elvarázsol, egy történet, ami megérint. Egy olyan szerelem története, mely soha nem volt elég jól időzítve, hogy valósággá váljon, mégis a szereplők kapnak egy utolsó esélyt a sorstól, hogy mégis ezt a szerelmet válasszák. A történet szereplői Estelle és Oliver, avagy Csibe és Paszuly története a gyerekkorig nyúlik vissza, a barátságból egy csapásra lesz mindent elsöprő szerelem, csak éppen ez egy tiltólistás kapcsolat. Mert ugye ne kezd a barátod húgával, mert ő tabu. Ennek ellenére mindig is feszegették a határokat, míg felnőnek, és életük fordulóponthoz érkezik. Estelle elveszíti vőlegényét és megpróbál talpra állni, amikor pedig kész nyitni a világ fele, pont Oliverbe botlik bele és az eltemetett érzelmek tornádóként csapnak le a két szereplőre. Nagyon tetszett a történet vezetése, teljesen átérezhető volt mindkét fél félelme, szenvedése, reménye, a karakterek összetettek voltak és valóságosak. Nagyon tetszett, hogy a múltat Oliver mesélte el, úgy ahogy volt, nem szépítve tetteit, de teljesen átadva magát az olvasónak. Szerettem minden sorát, teljesen elmerültem az olvasásban és igazán maradandó élményt nyújtott.

5 hozzászólás

Claire Contreras: Üvegszív

Claire Contreras: Üvegszív

Még hányszor fogja összetörni a szívem? Még hányszor kell újra megragasztanom?
A bátyám legjobb barátja. Együtt nőttünk fel.

Fiatal lányként ő tanította meg, milyen, ha megérintenek és úgy istenigazából megcsókolnak. Később azt is ő mutatta meg, mennyire fáj, ha elveszítünk valakit, aki közel áll hozzánk. Csak arra nem készített fel, hogyan birkózzak meg a kínnal, miután összetörte a szívem.
És most újra eljött értem, úgy néz rám, mintha fel akarna falni. Szinte minden ellenünk szól, és csak egy dolog mellettünk. A szerelem.

Felkavar. Elringat. Megtanít harcolni az érzésért, amiért érdemes.

Hirdetés