pveronika értékelése


pveronika>!
Vi Keeland: Bossman

Most, hogy visszagondolok erre a könyvre, még mindig legyezgetnem kell magam. :) A Bossman egy nagyon humoros és meglehetősen fülledt olvasmány volt, jó karakterekkel és vicces párbeszédekkel.

Reese éppen egy étterem folyosóján bujkál az aktuális katasztrofális randija elől, és próbál segítséget kérni a barátnőjétől, hogy egy hamis hívással mentse ki a kínos szituációból, amikor feltűnik egy rejtélyes, szexi férfi, és számon kéri a lányon ezt a nem túl szép húzást. Végül mégis az arrogáns idegen igyekszik a segítségére, méghozzá oly módon, hogy egyszerűen fogja magát és az ő randiját, és odaül a lány és az unalmas vacsora partnere asztalához, egy komplett történet kitalálva a közös gyerekkorukról. Reese hamar veszi a lapot, és nagyon vicces módon beszáll a játékba, amely során együtt mindenféle történeteket találnak ki, megmentve mindkettőjük estéjét.

Reese és Chase később ismét összefutnak, és Chase hamar a lány tudtára adja a vonzalmát, és hogy az ágyában szeretné látni, azonban a feketeleves csak akkor jön, mikor kiderül, hogy Reese legújabb főnöke (sőt igazából a főnökének, főnöke), nem más, mint maga Chase Parker. A kérdés az, hogy Reese képes lesz ellenállni a mocskosszájú, ugyanakkor felettébb vonzó, okos, figyelmes és humoros főnöknek? :)

Nagyon sokszor mosolyogtatott meg ez a könyv, Reese és Chase kitalált történetein szakadtam a nevetéstől, az írónő stílusa pedig nagyon tetszett. Nagyon jók voltak a karakterek, bár Chase-t sokkal komplexebbnek és kidogozottabbnak éreztem, mint a női főszereplőt. Mindkét szereplőnek volt a múltjában valami, ami kísérti őket, és ami vitt egy csöppnyi mélységet a könyvbe, sőt egészen megható jeleneteket is csempészett a kötetebe az írónő. A mellékszereplők is jól eltaláltak voltak, aminek nagyon örültem. A kémia Chase és Reese között pedig kiemelkedően jó volt, és igazán fülledt jeleneteket is tartogatott a könyv.

Összességében nagyon ajánlom a stílus kedvelőinek, és mindnekinek, aki egy kis könnyed, humoros kikapcsolódásra vágyik. :)

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2016
ASIN: B01KOZKIMU · Felolvasta: Joe Arden, Maxine Mitchell
20 hozzászólás

Vi Keeland: Bossman

Vi Keeland: Bossman

From New York Times Bestseller, Vi Keeland, comes a sexy new standalone novel.

The first time I met Chase Parker, I didn’t exactly make a good impression.

I was hiding in the bathroom hallway of a restaurant, leaving a message for my best friend to save me from my awful date.

He overheard and told me I was a bitch, then proceeded to offer me some dating advice.

So I told him to mind his own damn business—his own tall, gorgeous, full-of-himself damn business—and went back to my miserable date.

When he walked by my table, he smirked, and I watched his arrogant, sexy ass walk back to his date.

I couldn’t help but sneak hidden glances at the condescending jerk on the other side of the room. Of course, he caught me on more than one occasion, and winked.

When the gorgeous stranger and his equally hot date suddenly appeared at our table, I thought he was going to rat me out.

But instead, he pretended we knew each other and joined us—telling elaborate, embarrassing stories about our fake childhood.

My date suddenly went from boring to bizarrely exciting.

When it was over and we parted ways, I thought about him more than I would ever admit, even though I knew I’d never see him again.

I mean, what were the chances I’d run into him again in a city with eight million people?
Then again…

What were the chances a month later he’d wind up being my new sexy boss?

Hirdetés