vIVIv értékelése


>!
vIVIv
Mia Sheridan: Archer's Voice

Hivatalosan kijelentem, hogy Mia Sheridan belépett a kedvenc írónőim közé.
Ez a könyv nem könnyű olvasmány, rengeteg minden történik benne, néhol kissé meghitt és sok az intimitás, de végül jönnek azok a dolgok, amik megríkatnak és összetörik a szíved.
Én azt mondom Archer megérdemelte, hogy Bree belépjen az életébe és megnyugvást találjon és tovább tudjon lépni a tragédiákon. És ez fordítva is igaz.
Archer egy csodálatos ember, akiért a szívem szakadt meg és a végén jól rám is ijesztett az írónő.
Bree-nek jót tett, hogy elutazott és kitartott Archer mellett és támogatta őt. Travis egy szemét volt, nem igazán kedveltem meg..kutyából nem lesz szalonna. De legalább a végére az anyjával kapcsolatban helyesen döntött és talán talál ő is egy hozzáillő lányt és megjavul.
Ezt a könyvet nem lehet elfelejteni. :)

1 hozzászólás

Mia Sheridan: Archer's Voice

Mia Sheridan: Archer's Voice

When Bree Prescott arrives in the sleepy, lakeside town of Pelion, Maine, she hopes against hope that this is the place where she will finally find the peace she so desperately seeks. On her first day there, her life collides with Archer Hale, an isolated man who holds a secret agony of his own. A man no one else sees.

Archer's Voice is the story of a woman chained to the memory of one horrifying night and the man whose love is the key to her freedom. It is the story of a silent man who lives with an excruciating wound and the woman who helps him find his voice. It is the story of suffering, fate, and the transformative power of love.

THIS IS A STAND-ALONE NOVEL. The first three books in the series need not be read to enjoy this book. New Adult Contemporary Romance: Due to strong language and sexual content, this book is not intended for readers under the age of 18

Hirdetés