Deziréé értékelése


>!
Deziréé
Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken

Nehezen szedem össze a gondolataimat a könyvről… valamiért nem éppen könnyen találom meg a szavakat.
Nem azt kaptam amit vártam. Legelőször is a borítója keltette fel a figyelmem, majd a tartalom, amelyet olvastam. Mikor pedig olvastam és olvastam, rájöttem, hogy fogalmam sincs, hogy most mi van. Nem tudtam, hogy hova fog kilyukadni a cselekmény.Egyszerűen történtek az események és mégis egy nagy semminek gondolom. Hiányzott nekem az izgalom. Nah és kérem szépen, hol a romantika? Mit kellett volna romantikusnak találnom? Az éjszakai vásárlást a Vegyesboltban? Húha, nem semmi élmény.
A szereplők idegesítettek, főleg a szülők. Te jó ég, úgy közéjük akartam csapni.
Auden-ről inkább nem is akarok beszélni, mi ez, hogy ő felsőbbrendűnek tartja magát, mert, hogy ő egy igazi zseni. Azért álljon már meg a menet. Nem nézek le mást azért, mert tanulás helyett dolgozik. Nem mindenki teheti meg, hogy elmegy egyetemre/fősulira vagy lehet nem is akar tovább tanulni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy a jövőben mit akar csinálni. Na mégiscsak meséltem erről a bizonyos Audenről, de ezzel is csak felidegesítettem magam.
Megjegyzem nem azért ilyen ironikus és rossz értékelést írtam, mert rossz napom van, nyűgös vagyok vagy ilyesmi. Á-á, ehhez semmi köze, tök jó kedvem van. Ez a könyv annyi mindenről akart szólni, de tényleg, jók is a témák, mind nagyon fontos, erre az írónő mindbe belekapott és lett ez a könyv.
A vége még tetszett is, de így ennyi.
Fúú inkább be is fejezem, inkább csak örülök, hogy végig szenvedtem a könyvet, nem szeretek félbe hagyni könyveket.
Sajnálom, de ez a könyv nem nyerte el a tetszésem, mint vártam.
Nem akarok senkit sem megbántani az értékelésemmel, de nekem tényleg nem tetszett, akinek pedig tetszett, annak örülök, hogy örömet lelt a könyv olvasása közben.

2 hozzászólás

Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken

Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken

Mióta a szülei elváltak, Auden képtelen aludni. Olyan rutint alakított ki, aminek a segítségével átvészeli az éjszakákat. De amikor úgy dönt, hogy a nyarat a tengerparton tölti apjával és új családjával, megpróbál felhagyni régi életmódjával.

A nyaralás több kihívást tartogat a számára, mint képzelte. Nemcsak apja új családjába kell beilleszkednie, de a környékbeli pletykás lányokkal is meg kell találnia a közös hangot. És ott van még Eli is, aki szintén álmatlanságtól szenved, és aki állandó éjszakai partnere lesz. A hosszúra nyúlt nyáréjszakákon szinte bármi megtörténhet…

„Dessen legújabb könyvében a barátság legmélyebb rétegeit járja körül. Egy nyári történet az önfelfedezésről.” – The Horn Book

„Az eddig megjelent össze Sarah Dessen-könyvet elolvastam. Annyira izgatott lettem, amikor megtudtam, hogy hamarosan az Álom két kerékent is kiadják, hogy bejelöltem a megjelenés dátumát a naptáramban. Megérte rá várni? Abszolút.” – Jennifer Wardrip

Hirdetés