Infierno értékelése


>!
Infierno
Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Ez egy tökéletesen megírt történet volt. Az előző részhez képest rengeteget fejlődött az írónő. Valami hátborzongató volt, ahogy leírta némelyik részt, mindent úgy láttam magam előtt, mintha csak egy filmet néznék. A városok leírása is nagyon korhű lett, nagyon jól el lehetett képzelni, hogy nézhet ki a Sanctum vagy éppen Venda.

Végre egy olyan főszereplőt kaptunk, aki kiáll magáért, okos és rafinált, nem egy nyafogós, butuska, akit már megszokhattunk más történetekből. Kaden és Rafe karaktere is szerethető volt, de én még a komizárt is kedveltem.

A végén az a tragédia nagyon elkeserített, és ami utána következik, nyitva hagyja a kérdést, hogy vajon hogy folytatódik ezután?


Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Egy hercegnő keresi a helyét az újjászületett világban.

A Venda barbár birodalmában foglyul esett Lia és Rafe számára alig van esély a menekülésre. Kaden, hogy megmentse Liát, akit korábban meg kellett volna ölnie, most azt állítja, hogy a hercegnő különleges adottságot birtokol – ez pedig felkelti a vendai komizár érdeklődését.

Semmi sem fekete vagy fehér többé. Rafe hazudott Liának, ám feláldozta a szabadságát, hogy megvédje. Kaden az életére tört, most mégis megmenti. A vendaiakról pedig, akiket Lia világéletében barbárnak hitt, kiderül, hogy távolról sem azok.

Liának meg kell küzdenie a neveltetésével, az adottságával és saját érzéseivel, miközben veszedelmes játékba fog az ellenséges főváros szívében… és döntései mindörökre megváltoztatják hazája, Morrighan és a saját sorsát.

Hirdetés