h_orsi P értékelése


>!
h_orsi P
Cora Carmack: Színjáték

Az nem lehet, hogy a Szakítópróbát és a Színjátékot ugyanaz a személy követte el! Pedig ez az igazság. Cora Carmack megtanult írni!
Most sem kellett kifejezetten nagy erőfeszítést tennem annak érdekében, hogy hamar a végére érjek. Ugyanis olvastatta magát.
A szereplők is rendben voltak. Tetszett, hogy a szerepek állandóan cserélődtek, ahogyan a szemszög is változott. A szerelmi háromszöget kicsit hanyagoltuk, aminek szintén nagyon örültem.
Viszonylag kiszámítható cselekményszála van. Nekem egy kicsit Gyönyörű Sorscsapás hangulatom volt. Azzal a különbséggel, hogy a Színjáték írónője megkönyörült rajtunk és nem traktált minket felesleges veszekedésekkel és összezördülésekkel.
http://konyvkoktel.blogspot.hu/2016/09/ti-ajanlottatok-…


Cora Carmack: Színjáték

Cora Carmack: Színjáték

A New York Times és a USA Today bestseller, Szakítópróba szerzőjének, Cora Carmack-nak új kötete !

Mackenzie „Max” Millernek van egy problémája. A szülei meglepetésként váratlanul meglátogatják, és ha meglátják festett haját, a tetoválásait és a piercingjeit, talán még ki is tagadják a lányukat. És ami ennél is rosszabb, arra számítanak, hogy a barátja egy rendes, kedves fiú, nem pedig egy Mace nevű, tetovált nyakú srác, aki egy bandában zenél. A hazugságok hálója kis híján megfojtja Maxet, ám ekkor találkozik Cade-del.

Cade azért költözött Philadelphiába, hogy színész legyen, és maga mögött hagyja a problémáit Texasban. Eddig azonban a problémáktól nem sikerült megszabadulnia, a színpadra pedig nem sok alkalommal jutott fel. Amikor Max megszólítja egy kávézóban, és azzal az őrült ötlettel áll elő, hogy játssza el a barátja szerepét… Cade beleegyezik.

Az alakítása azonban túl jól sikerül, ezért arra kényszerülnek, hogy tovább folytassák a játékot. Minél hosszabb ideig színlelik a kapcsolatot, annál valóságosabbá válik.

Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

Hirdetés