BlackWidow értékelése


>!
BlackWidow
Tavi Kata: Táncvarázs

Mivel én is régóta táncolok, ezért nagyon közel érzem magamhoz ezt a történetet.
Elsőnek írnék a borítóról, mert még mindig nem azt látom rajta, amit szeretnék, mert Lilla vörös ugyebár és Krisztián szőke. Nem mondom, hogy modellt kell keresni a borítóra, de legalább a hajuk stimmelhetne. De ezenkívül nekem aztán semmi bajom a borítóval, sőt, nagyon is tetszik.
Elég lassú tempóban haladtam, mert sok táncórám volt, ami így elég ironikus, nem? Na, mindegy. Másrészről az elején Lilla kicsit idegesítő volt, a hülye szövegeivel. Utána már úgy ahogy megbarátkoztam vele.
Krisztián fejezeteit is szerettem. Imádom, mikor olvashatok arról, hogy egy fiú szerelmes. spoiler
Jázmin fejezete is jó volt. Azt hittem, többet fog kapni. spoiler
Márk meglepett. Nem is tudom, melyik résznél lepődtem meg jobban. Viszont ebben a részben nem igazán a „legjobb barát” szerepet töltötte be, nem is értettem, Lilla miért tartja annak. A végén talán barát, de akkor se legjobb.
Krisztián féltékenykedései rohamait imádtam. Nekem nagyon tetszik, ha egy srác féltékeny, persze csak az egészséges fokig.
Ákoson is eléggé meglepődtem, mert hát basszus, ilyet se látni minden nap. Örültem, hogy ilyesmi szerepet a történetben, mert így elszáll azaz idill, ami a mai világban nem létezik.
Viszont szerintem egy osztályban ennyi szerelem nem történhet. Persze, van esély arra, hogy megtörténik, de túl csekély.
Összegezve, várom a következő részt.


Tavi Kata: Táncvarázs

Tavi Kata: Táncvarázs

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lilla és Krisztián egy párként kezdi a tizenegyedik évfolyamot a Duna-parti Gimnáziumban. A két szerelmes mindent megtesz, hogy semmi se rontsa el a boldogságukat, de mintha a szülők összeesküdtek volna ellenük, és amikor nem ők gördítenek akadályokat az útjukba, a baráti társaságban akad valami baj.
Vajon képes lesz Krisztián elviselni Lilla és Márk szoros barátságát?
Sikerül Lillának megfejtenie Ákos szokatlan viselkedését?
Lilla az idei évben még komolyabban veszi a táncórákat, mert nagy a tét az év végi vizsgán. Most végképp kiderül, tényleg neki teremtették-e a színpadot. Krisztián pedig kosarasként olyan lehetőséget kap, amire nem is számított.
Hogyan alakul Jázmin és Kristóf felettébb zűrös kapcsolata?
Kibe szerelmes Gréta? És miért érzi Flóra egyedül magát?
Lilla és Krisztián rájön, hogy csak egy csapatként szállhatnak szembe a nehézségekkel. De elég erős ehhez a szerelmük?

„Humoros, fordulatos, romantikus. Tetszeni fog.”
– Erika (28) –

Hirdetés