Shad értékelése


>!
Shad
Lara Adrian: A vámpír vére

Alapvetően tetszett, amikor a könyv elkezdődött az első gondolatom az volt : „francba igazam volt, mégis csak egy pár lesz belőlük”. Az elején konkrétan meg tudtam volna csapkodni Elise-t, annyira nem volt szimpatikus, aztán kicsit összekapta magát és nem az őrült értelemben, mint az elején… Tegan hát tőle nem is vártam kevesebbet:) néha törzsgyökeres tuskó, de mivel ilyenkor mindig az ő bőrében voltunk egyben meg is tudtuk mit miért mond. Igazából „Harvardot” sajnáltam, elég rusnyán bánt vele a sors:P de az is igaz így utólag , hogy egy ilyen mély depiből csak egy ilyen keményen odamondok karakter tudta kihúzni Elise-t.
Story meg…az az igazság, hogy az első könyvek óta úgy érzem erősen hajazunk a Ward féle FTT-re, de itt végre a főgonosz okos, kegyetlen csak annyit kapunk belőle, amennyi kell hogy a történet haladjon. Az kifejezetten tetszett, hogy a csajok oldották meg a „nagy rejtélyt”:)
Meglátjuk én Chase storyjára vagyok kíváncsi, de ahogy néztem az övére még várhatok:P
ps: könyörgöm , hogy engedhetnek ilyen borítókat nyomtatásba…az egész sorozat borítóitól ráz a hideg:P


Lara Adrian: A vámpír vére

Lara Adrian: A vámpír vére

Legyőzhetetlen vágy, túlvilági érzékiség; az első érintés halálos.

Elise Chase bosszúra szomjazik. Az ellenállhatatlan és halálos szépség a sorsát megrontó vámpírokat üldözi Boston utcáin, miközben tudja, emberfeletti képességei hamarosan a vesztét okozzák. Kizárólag Tegan, a hírhedt harcos mentheti meg, de kettőjük szenvedélyes kapcsolata ismeretlen veszélyek felé, a sötét érzékiség útjára, halálos játszmába sodorja őket.

LARA ADRIAN bestseller-sorozatának főhősei félig ember, félig démoni lények, akik több ezer éve velünk élnek. A múltban a Rend őrei biztosították a békét, de a múlt köddé vált, ez már a jövő… Véres háború dúl. A vámpírok ellepték az utcákat, kedvükre lakmároznak, senki sincs biztonságban. A világhírű sorozat folytatása még több borzongást, még több szenvedélyt, még több fordulatot tartogat a műfaj rajongóinak.

„Erotikus, vérszomjas, csábító”
– J. R. Ward, az Éjsötét szerető írója