Wee IP értékelése


>!
Wee IP
Bleeding Bride: Fekete fivérek

Batker, hát ezt én már mióta elolvastam, és elfelejtettem lezárni…
Nem igazán tudok elfogulatlanul beszélni róla, ugyanis a második kiadás szerkesztésében segédkeztem, és én akkor olvastam először ezt a könyvet :)
Zseniális hangulata van, és gyakran kellett figyelmeztetnem magam, hogy más szemmel nézzem, és ne vesszek bele, lassan, odafigyelve olvassam, hogy kiszűrhessem az elütéseket, egyebeket :)

BB egy nagyon különleges színfoltja a kortárs irodalomnak. Nem is az amit, hanem ahogyan leírja… Az valami hátborzongatóan jó! :)


Bleeding Bride: Fekete fivérek

Bleeding Bride: Fekete fivérek

Lehunyt szemekkel, kitárt szívvel hallgatni a kopjafák történetét érzelmek kavalkádját váltja ki, a szánalom, a düh, a gyönyör és büszkeség csokrában eltűnik a halál gondolata, a múlt jelenné válik, a jövő pedig nem más, csak egy lidércnyomás. Sötét sorozat apró részletei, csillogó sikerekre boruló árnyékok, legjobb emberek gonosz oldala, fagyasztó hideg a legnagyobb hőségben. Kopjafák írott krónikája, patyolat lelkek memoárja, melynek minden rejtett sarka oly fekete, mint az éj.

„Bleeding Bride gyönyörű nyelvezettel, különleges képeket festve ír. Egyszerűen varázslatos a stílusa, mellyel még ezt komor történetet is felejthetetlenné teszi.”
Vivien Holloway, a Végtelen horizont szerzője

Hirdetés