GytAnett P értékelése


>!
GytAnett P
Patrick Carman: Sötét erők

Nagyon nagyon tetszett ez a rész! Megijedtem tőle, amikor felvilágosítottak róla, hogy ebben a kötetben Oroszországba utazunk. Nem igazán vonz ez a vidék, és mint a negyedik résznél látható volt, eléggé rá tudja nyomni a bélyeget nálam az olvasási élményre, ha olyan helyen játszódik, ami nem érdekel. Szerencsére kifejezetten pozitívan csalódtam.
Nagyon örültem neki, hogy sokszor ésszel gondolkodott Amy és Dan. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem meggondolatlanul ugrottak bele egy-egy helyzetbe, de úgy gondolom, hogy nagyon ügyesen kezelték a helyzetüket. spoiler
NRR-nek remélem, hogy lesz még valami szerepe, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Örülnék neki, ha róla még többet megtudhatnék. :)
Ebben a részben eljutottam odáig, hogy nem biztos, hogy minden vetélytárs velejéig rossz. Persze, ezt már néhányszor próbálták velem sikeresen elhitetni. :D De hátha végre nem tévedek. :)

2 hozzászólás

Patrick Carman: Sötét erők

Patrick Carman: Sötét erők

A tizennégy éves Amy Cahillt és öccsét a távoli Oroszországba csalja a titokzatos NRR távirata. Messzire az egyetlen személytől, akiben megbízhatnak.
Ezzel kezdetét veszi a hajsza a nácik által elrabolt kincsért, mely során fellebben a fátyol az orosz cári család meggyilkolásának titkairól. Az oroszországi kincsvadászat a Lucianek által állított csapdának tűnik, de a csalinak nem tudnak ellenállni…
Vajon mekkora kockázatot vállal Amy és Dan azért, hogy rájöjjenek, mi történt valójában szüleik halálának éjszakáján?

Hirdetés