Ritka_a értékelése


>!
Ritka_a
Milly Johnson: Yorkshire puding Klub

2 éve csücsül a polcomon, de valahogy sosem vettem rá magam, hogy elolvassam, mindig jött valami „jobb”. Pedig ez a könyv sem rosszabb, mint a többi, én nagyon élveztem. Könnyed kis nyári olvasmány és igazán szórakoztató. Annak ellenére sem untam, hogy nem történt különösebb izgalom, hiszen adja magát a történet és a végkifejlet.
A 3 barátnő nagyon szerethető, különösen Janey volt a kedvencem a férjével George-dzsal együtt. Simon viszont a kezdetektől ellenszenves volt a műmosolyával.


Milly Johnson: Yorkshire puding Klub

Milly Johnson: Yorkshire puding Klub

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Három, a negyvenes éveihez közeledő dél-yorkshire-i barátnő egyszerre esik teherbe, miután elzarándokoltak egy ősi termékenységi szoborhoz.

A terhességgel Helen legszebb álma válik valóra, bár cseppet sem rózsás a helyzete. Nemcsak múltjának démonjaival kell megküzdenie, hanem a látszólag tökéletes házassága is épp most jut válságba.

Janey kész katasztrófaként éli meg ezt az állapotot, attól fél, örökre búcsút mondhat a karrierjének. Nem is érti, hogyan történhetett, hiszen férjével, a babavárástól teljesen felvillanyozódott George-dzsal mindig nagyon vigyáztak.

Elizabeth megnyomorított gyermekkora és érzelmi bizonytalansága miatt úgy gondolja, hogy soha nem lenne szabad gyereket vállalnia. Gyötri a kétség, hogy képes lesz-e szeretni a születendő babát.

A Yorkshire puding Klub három, válaszút elé kerülő nő megható és bájos története. Helen ellaposodott házassága újjáéled, Janey elkezd végre hinni önmagában, Elizabeth sivár élete pedig melegséggel és szerelemmel telik meg.

A 150 centi magas Milly Johnson regényeket és üdvözlőkártyákat ír. Amikor éppen nem ír, akkor olasz nyelvet tanul, olvas vagy iskolai egyenruhákat vasal. Két fiával és számos kerge háziállattal Barnsley-ben, Dél-Yorkshire-ban él.

Hirdetés