Trillian értékelése


>!
Trillian
Sean Stewart: Yoda – Sötét találkozó

Szerintem jó könyv volt. A sorozat előző két magyar részénél mindenképp jobban sikerült. A történet érdekes volt, és a két padavané nagyon elnyerte a tetszésemet. Ezen kívül Dooku gróf miatt is megérte elolvasni a könyvet, sok újat megtudtam róla és Yodáról is, bár az utóbbinak inkább az első hétszáz évére vagyok nagyon kíváncsi. De persze így is tetszett, hogy végre egy olyan könyvet olvashattam ahol jelentősebb szerephez jut.


Sean Stewart: Yoda – Sötét találkozó

Sean Stewart: Yoda – Sötét találkozó

A klónháború már több mint két éve tart. A Köztársaságot az összeomlás fenyegeti, a szeparatisták pedig egyre erősebbek. Egy nap azonban Yoda mester különös üzenetet kap: hajdani tanítványa, a sötét oldalra állt Dooku gróf, a lázadók vezére hajlandó tárgyalni vele a békekötésről. Yoda jól tudja, hogy ez akár csapda is lehet, ám ha sikerülne véget vetni a háborúnak, azzal milliók életét mentené meg. Néhány társa kíséretében elindul, hogy találkozzon Dookuval a Vjun bolygón, miközben egy hasonmása megpróbálja megtéveszteni az ellenséget.
Vajon sikerül Yodának jobb belátásra térítenie hajdani tanítványát, vagy Dooku szabadjára engedi az Erő sötét oldalát, pusztulást hozva régi mentorára, majd az egész Galaxisra? Az idős Jedi mester jól tudja: akár szavakkal, akár fegyverrel fogja megvívni, ez lesz eddigi életének egyik legfontosabb összecsapása.

Hirdetés