meteoritastar P értékelése


>!
meteoritastar P
Becca Prior: A tanítvány

Ez nagyon jó volt :)):)) Megérte várni rá!!!! Imádtam!!!!
Lewis+Harry… Jajj nekem…. az én szívem kikészült…. olyan édesek és lükék voltak, ahogy kerülgették egymást. Na és azok az sms -ek :)):)) Még most is vigyorgok, mint a vad alma :)):))
Egy picit megijedtem, hogy a sok férreértés idegesíteni fog, de közel se voltam hozzá. Le se bírtam tenni a könyvet. Hisz azért nem ugyanaz oda menni egy sráchoz és beprobálkozni,mint ha csaj lenne. Ráadásul, ha tanár-diákról van szó, az csak nehezíti a lépést. Még szép, hogy nem volt egyszerű. Szóval teljesen megértettem a srácokat. Esküszöm büszke voltam a rájuk, hogy milyen bátrak voltak :)):))spoiler Nem lehet nem szeretni őket. Naa meg persze Grace /belevaló nagyi/ és a srácok…… :)):))
Én rengeteget nevettem, mosolyogtam, olvadoztam és izgultam értük.
Egyedül egy dolog zavart. Tetszett, hogy két szemszögből olvashattam a történetet. De kicsit sok volt, hogy mindent, szinte szórol szóra kétszer olvastam. Persze a fiuk gondolatai különbözőek voltak és nagyon jók is.Imádtam. Csak nem kellett volna mindent ennyire részletesen. Persze pár jelenetnél nem panaszkodtam, azokat amugy is újra olvastam:)):))

Ezzel együtt is, ez egy nagyon jó könyv. De nem értek egyet az írónő előszavával, hogy ez egy könnyed olvasmány. A könnyed olvasmányokat szeretem, élvezem, de hamar elfelejtem őket. Na, ezt nem fogom egy hamar elfelejteni és biztos újra neki kezdek majd :)):))
Aki még nem olvasta, ajánlom, hogy legyen kéznél a 2. rész…..

2. olvasásra is nagyon tetszett :)):))


Becca Prior: A tanítvány

Becca Prior: A tanítvány

A fikciós történet egy kiemelkedően tehetséges, fiatal egyetemi professzor és azonos nemű tanítványa között kibontakozó, perzselő szenvedélyről szól, sajátos formában. A vonzalom, az önmarcangolás, a beismerés és a beteljesülés fázisait mindkét főszereplő szemszögéből láthatja az olvasó, betekintést nyerve abba, mi játszódik le egy fiatal fiú lelkében, aki ráébred, hiába futott eddig a lányok után, most mégis egy férfi iránt táplál eddig soha nem tapasztalt, olthatatlan vágyat.

A tanítvány tabukat döntöget, kendőzetlenül tárja az olvasó elé a szexuális beteljesülés legintimebb részleteit is, de bebizonyítja, a szerelem azonos neműek között is lehet ugyanolyan elsöprő, mint férfi és nő között. A szerző az elsőkönyves Becca Prior, aki nem megbotránkoztatni, hanem szórakoztatni szeretné olvasóit, és elvinni egy olyan világba, amely ugyan rengeteg embert érdekel, mégis nagyon ritkán merünk beszélni, sőt olvasni is róla.

Hirdetés