Miss_Mila értékelése


>!
Miss_Mila
Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Aki vágyik egy könnyed, léleksimogató, limonádé történetre, az mindenképp ragadja a kezébe ezt a könyvet. Már csak azért is, mert a lélek simogatásra mi más lehetne jobb, mint egy kis jó sok cukor?! Jelen esetben fagylalt. :)
Adva van két szerethető fiatal lány, és a bölcs Vivien, aki mindenhonnan vigyáz a lányokra.
Jut bőven szerelmi szálból, félresikerültből is és persze a happy end sem maradhat el, de azt hiszem ezzel nem sok újat árultam el.
Vannak családi krízisek mindezek mellett, valamint a címben megjelenő vállalkozás és az azzal járó megpróbáltatások.
Valamint mindezek helyrehozása sem maradhat ki!
Az üzenet egyértelmű, bárhol, bármikor rád találhat a szerelem!

Szóval ha a kislelked erre vágyik, mindenképp olvasd el. Ettől se többet, se kevesebbet nem tartalmaz.


Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Amikor Imogen és Anna váratlanul megörökli Vivien nagyi fagylaltozóját, fenekestől felfordul az életük. A brightoni boltocska lent van ugyan a tengerparton, de minden bája ellenére kétségbeejtően kevés a vendég. Ha a testvérpár nem változtat gyorsan a dolgok állásán, örökre elveszíthetik nagyanyjuk örökségét.
A nyár közeledtével Imogen és Anna azt tervezi, hogy visszaállítják Vivien néhai dicsfényét. Ahelyett, hogy eladnák a boltot, inkább kitanulják a szakmát, hogy a fagylaltbolt a déli part ínyenceinek legújabb kedvencévé válhasson.
Amíg Imogen vigyáz a boltra, nővére Olaszországba utazik, egy ínyenc fagylaltkészítő tanfolyamra. Ám ahogy Anna vállvetve dolgozik együtt a szakma legjobb cukrászaival, rájön, hogy a szerelem még a legváratlanabb helyen is rátalálhat…

Hirdetés