Magdileona értékelése


>!
Magdileona
Clélie Avit: Itt vagyok

Nagyon-nagyon bejött, a legmagasabb szinten tetszett nekem ez a könyv. Mindig is a lelki, pszichés eredetű, egyben emocionális témák voltak a kedvenceim legtetején. Ez nem horror, nem krimi, nem akció, nem fantasy, nem követik benne pörgős események egymást, mégis… nekem az ilyen könyv a csúcs. Lenyűgözött, hatása alatt voltam, vagyok, leszek. Méltán, teljes joggal lett nyertes a könyv. Gazdagabbnak érzem magam általa. Nem sorolom az okokat, a miérteket, sokan írtak olyan értékeléseket, melyek ezeket részletezik, én csak ismételnék. Számomra egyszerűen nincsenek szavak, csak boldog vagyok, hogy olvashattam.


Clélie Avit: Itt vagyok

Clélie Avit: Itt vagyok

Elsa nem érez hideget, szomjúságot, éhséget. Egy hegymászó baleset után kómába zuhanva, hónapok óta érzéketlenül fekszik egy kórházi ágyon. Illetve nem teljesen érzéketlenül.

Hall.

Csak ezt senki sem tudja.

Thibault az édesanyját kíséri be a kórházba az öccséhez, ő viszont nem hajlandó bemenni hozzá. Neheztel rá a halálos balesetet miatt, amit okozott. A kórházban bolyongva véletlenül Elsa szobájába téved. Ahová ettől kezdve rendszeresen visszatér…

Hirdetés