Erzsébeth P értékelése


>!
Erzsébeth P
Cecelia Ahern: Bárcsak láthatnál

„Mi mást kaphatnánk és mi mást kérhetnénk, mint az életet magát? Ez az ajándék. Az Élet minden és nem éljük jól, ha nem hiszünk.”
Ez a könyv segített nekem újra hinni. Mert mostanában már semmiben sem mertem igazán. Pedig nagy szükség van rá.
Az eddig olvasottak közül ez a történet fogott meg leginkább Cecelia Aherntől. Az ő megfogalmazásában még a közhely sem közhely, hanem valódi tartalom van mögötte és helyre teszi a dolgokat.
Negatívum: Elizabeth karaktere, (elég idegesítő női karaktereket tud az írónő kitalálni). Gyenge felfogó képessége irritált néha, de ebből lett a fejlődés + megint kaptam egy eléggé nyitva hagyott véget, amit nem szeretek.
De a lényeg: sok kedvesség van ebben a történetben.


Cecelia Ahern: Bárcsak láthatnál

Cecelia Ahern: Bárcsak láthatnál

Elizabeth egy vidéki ír kisváros jól menő, de roppant tartózkodó építésze, aki egyedül neveli zűrös húga, Saoirse kisfiát. Amikor életébe váratlanul betoppan a titokzatos Ivan, mindennapjai fenekestül felfordulnak. Ismerősei éppúgy nem ismernek rá, mint ő saját magára – a kimért, precíz, elvágólagos vénkisasszony pár hét leforgása alatt belevaló, játékos és kreatív nővé válik, akinek már az sem okozhat gondot, hogy megtervezze a kisváros legizgalmasabb szállodáját. Változása a környezetében is mindenkire jó hatással van, és az álmatag kisvárost rövidesen már nem csak turisták jelenléte pezsdítí fel. Ám a gondok maguktól nem oldódnak meg…

Hirdetés