Szamღca értékelése


Szamღca>!
Balázs Ágnes: Lufi és a zűrös vakáció

A sorozat elso reszet a fiam kapta ajandekba rokonoktol. Szerintem inkabb lanyos konyv de kivancsisagbol elolvastam es nagyon tetszett. Nagyon bájos, kedves kis sorozat. Azota mar magamnak :D vettem meg a 2. reszet. es folyamatosan tervezem majd a tobbit is. Sot hamarosan a lanyomnak szeretnem elolvasni mert szerintem o is nagyon elvezne.
Szeretem az ilyen ifjusagi sorozatokat amik kedvessegukkel, bájukkal szerintem mindenkit jo kedvre hangolnak. :D Mivel nyaron jatszodik, igazi nyari kikapcsolodas.


Balázs Ágnes: Lufi és a zűrös vakáció

1.493 Ft-tólálomgyár könyvesboltok
900 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Balázs Ágnes: Lufi és a zűrös vakáció

Lufi a nyári vakáció alatt vándortáborba megy. A túrázások során lépten-nyomon bajba keveredik, számháborúban és kincsvadászaton is részt vesz, miközben titkos baráti társaságot alapít, hogy bosszút álljon az utálatos Pál Laurán és a Kukucska ikreken. Végül rájön, hogy legeslegjobb barátból csak egyetlen létezik. Balázs Ágnes lányregényei sok derűvel és humorral ábrázolják a gyermek- és felnőttkor közötti határhelyzet szépségeit és konfliktusait. A regény sok derűvel és humorral ábrázolja a gyermek- és felnőttkor közötti határhelyzet szépségeit és konfliktusait.