Bitten értékelése


>!
Bitten
Becca Prior: A tanítvány

Hűha…. (pozitív Hűha)
Témájában egyértelműen vízválasztó, aki nem birja ne vegye kezébe!
Nem első ilyen jellegű könyvem, többszempont alapján és nem is utolsó. Becca új rajongóra tett szert és alig várom,hogy a többi könyvét is olvashassam.
Megszerettem a két szereplőt, a korukkal ugyan nem vagyok kibékülve ….
Tetszik ahogy az érzelmeikről ír, párszor szívesen olvastam volna Nasir gondolatait is.
Választékos szóhasználata megnyerő. A problémám, ami bosszantott végig : sok kétszemléletes könyvet olvastam már de itt folyamatosan azt éreztem hogy szóról szóra ugyanazt olvasom ujra valahogy ez a része nekem nem jött át – jóóóó meg van a két jellem átadni kívánt része – de hiányzott az a pici különbség ami elválasztja a kettőjük részét.
Tetszett a barátikör betöltött szerepe és számukra fenntartott hely, kíváncsian várom a köv . részt! Boo-n sokat nevettem magamba milyen igaz, hogy „Hamu alatt lapul a parázs.”
Harry párti vagyok személyiség alapján :)
Ide veled folytatás! (már bánom hogy még nincs meg :D )

3 hozzászólás

Becca Prior: A tanítvány

Becca Prior: A tanítvány

A fikciós történet egy kiemelkedően tehetséges, fiatal egyetemi professzor és azonos nemű tanítványa között kibontakozó, perzselő szenvedélyről szól, sajátos formában. A vonzalom, az önmarcangolás, a beismerés és a beteljesülés fázisait mindkét főszereplő szemszögéből láthatja az olvasó, betekintést nyerve abba, mi játszódik le egy fiatal fiú lelkében, aki ráébred, hiába futott eddig a lányok után, most mégis egy férfi iránt táplál eddig soha nem tapasztalt, olthatatlan vágyat.

A tanítvány tabukat döntöget, kendőzetlenül tárja az olvasó elé a szexuális beteljesülés legintimebb részleteit is, de bebizonyítja, a szerelem azonos neműek között is lehet ugyanolyan elsöprő, mint férfi és nő között. A szerző az elsőkönyves Becca Prior, aki nem megbotránkoztatni, hanem szórakoztatni szeretné olvasóit, és elvinni egy olyan világba, amely ugyan rengeteg embert érdekel, mégis nagyon ritkán merünk beszélni, sőt olvasni is róla.

Hirdetés