Evelena értékelése


>!
Evelena
Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Különleges gyöngyszem a sorozat a regények ékszerdobozában. Fantáziabirodalom, ahol a második könyvben egy teljesen új helyre, Vendába kalauzol el bennünket az írónő. Nekem egy kicsit Perzsia hercege hangulata volt a történetnek néhol, amit nagyon szeretek, így itt is tetszett. Annyira egyedi, ötletes, egy teljesen új mondavilág, elképzelés, másodjára is bámulatba ejtett.
A komizár személyén meglepődtem, úgy hittem, hogy egy pocakos, idős, parancsolgató fő gonosz érkezik és ezzel szemben teljesen más alakot kaptunk.
Lia elképesztően bátor és erős.
Rafe nekem ebben a részben kicsit túl keveset szerepelt, de most is nagyon édes volt.
Kaden drágát most nagyon megkedveltem, sokkal összetettebb ő, mint eddig sejthettük. Nagyon sajnáltam a végén. :(
Vannak szívemnek kedves és kellemetlen szereplők is, de a történet és a mondavilága egyedisége annyira elvarázsolja az olvasót, hogy főként csak arra lehet figyelni.
Rengeteg minden történt, és volt pár apró rész, ahol kicsit unatkoztam, de a kötet végére annyira izgalmas lett a cselekmény, hogy úgy érzem, szükségem van a folytatásra, de most! :)


Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Egy hercegnő keresi a helyét az újjászületett világban.

A Venda barbár birodalmában foglyul esett Lia és Rafe számára alig van esély a menekülésre. Kaden, hogy megmentse Liát, akit korábban meg kellett volna ölnie, most azt állítja, hogy a hercegnő különleges adottságot birtokol – ez pedig felkelti a vendai komizár érdeklődését.

Semmi sem fekete vagy fehér többé. Rafe hazudott Liának, ám feláldozta a szabadságát, hogy megvédje. Kaden az életére tört, most mégis megmenti. A vendaiakról pedig, akiket Lia világéletében barbárnak hitt, kiderül, hogy távolról sem azok.

Liának meg kell küzdenie a neveltetésével, az adottságával és saját érzéseivel, miközben veszedelmes játékba fog az ellenséges főváros szívében… és döntései mindörökre megváltoztatják hazája, Morrighan és a saját sorsát.

Hirdetés