_Eriii P értékelése


>!
_Eriii P
Bleeding Bride: Fekete fivérek

Olvastatok úgy könyvet, hogy végig a hideg rázott a szavaktól és annak súlyától? Engem rázott, ezektől a mondatoktól amelyekből ez a történet kerekedett ki. Sírás fojtogat még mindig, pedig már egy ideje ki olvastam. Fáj a szívem az ilyen emberi sorsokért, az anyáért, a két fekete hajú testvérért. Mennyire befolyásolni tudja az életünket a szülői örökség, sokan észre sem vesszük, vagy nem akarunk tudomást venni róla, de ott van, minden tettünkbe minden gondolatunkba. Gyönyörű történet, meg gyönyörűbb írásstílusban burkolva. Egyedi, annyira lírai, hogy az embernek olyan érzése van mintha egy ezeréves könyvet olvasna. Köszönöm az írónőnek, mert már a Tébollyal is megvett kilóra, de ezzel a könyvel, alázatos szolgájává válok. Nagyon ajánlom.

2 hozzászólás

Bleeding Bride: Fekete fivérek

Bleeding Bride: Fekete fivérek

Lehunyt szemekkel, kitárt szívvel hallgatni a kopjafák történetét érzelmek kavalkádját váltja ki, a szánalom, a düh, a gyönyör és büszkeség csokrában eltűnik a halál gondolata, a múlt jelenné válik, a jövő pedig nem más, csak egy lidércnyomás. Sötét sorozat apró részletei, csillogó sikerekre boruló árnyékok, legjobb emberek gonosz oldala, fagyasztó hideg a legnagyobb hőségben. Kopjafák írott krónikája, patyolat lelkek memoárja, melynek minden rejtett sarka oly fekete, mint az éj.

„Bleeding Bride gyönyörű nyelvezettel, különleges képeket festve ír. Egyszerűen varázslatos a stílusa, mellyel még ezt komor történetet is felejthetetlenné teszi.”
Vivien Holloway, a Végtelen horizont szerzője

Hirdetés