brigi11 P értékelése


>!
brigi11 P
Jennifer L. Armentrout: Shadows

Az egész sorozatból végig Dawson volt az egyik kedvenc szereplőm és jó volt ez a rész. Külön piros pont jár az írónőnek, hogy nem nyújtotta feleslegesen hosszúra és a Dawson-Bethany szerelem teljesen más, mint a Daemon-Kathy szál. Az egyetlen problémám, hogy Bethanyt így se igazán sikerült megkedvelnem. Az azért megnyugtató, hogy már tudom mi lett a sorozat vége, és nagyon jó volt Daemonnal így is találkozni.


Jennifer L. Armentrout: Shadows

Jennifer L. Armentrout: Shadows

The last thing Dawson Black expected was Bethany Williams. As a Luxen, an alien life form on Earth, human girls are…well, fun. But since the Luxen have to keep their true identities a secret, falling for one would be insane.

Dangerous. Tempting. Undeniable.

Bethany can’t deny the immediate connection between her and Dawson. And even though boys aren’t a complication she wants, she can’t stay away from him. Still, whenever they lock eyes, she’s drawn in.

Captivated. Lured. Loved.

Dawson is keeping a secret that will change her existence…and put her life in jeopardy. But even he can’t stop risking everything for one human girl. Or from a fate that is as unavoidable as love itself.

Hirdetés