pveronika értékelése


pveronika>!
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

Újabb humoros, kis könnyed romcom Rachel Van Dyken tollából. Imádtam! Komolyan! Nem volt annyira sírva röhögős, mint a Consequence sorozat, viszont talán pont ez lesz az oka annak, hogy sok embernek jobban fog tetszeni ez a könyv, mert kevésbé elborult és nevetséges, és sokkal valóságosabbnak is tűnik. :))

A főszereplő Ian Hunter, aki előtt szép karrier állt az NFL-ben, azonban egy baleset hirtelen véget vet a karrierjének, és kénytelen végignézni, ahogy az álmai összedőlnek. Ezek után gondol egyet, és visszatér az egyetemre, sőt alakít egy vállalkozást a legjobb barátjával Lex-el, a Wingmen Inc-t. A vállalkozás célja az, hogy nőknek segítsenek abban, hogy az általuk kiszemel férfi felfigyeljen rájuk, és hogy az álompasi a végén beléjük szeressen. Azonban amikor Ian másik legjobb barátjának szobatársa, Blake fogadja fel szárnysegédjének, Ian-nek rá kell döbbennie, hogy néha át kell hágni a szabályokat, hiszen a „ne ess bele az ügyfeledbe” határozottan a főszabályok egyike :))

Imádtam a karaktereket és nagyon sokat nevettem. Sokadjára is meg kell állapítanom, hogy Rachel van Dyken-nek nagyon jó humora van. :)) Alig várom, hogy Lex és Gabi történetét is olvashassam, biztos vagyok benne, hogy az ő könyvük még ennél is szórakoztatóbb lesz, főleg hogy meg tudnék ölni egymást egy kanál vízben, amit már ebben a könyvben is imádtam. A film miatt pedig eszméletlenül izgatott vagyok, már nagyon várom, hogy a nagy vásznon is láthassam a szereplőket, mert igazán a szívemhez nőttek. :))

4 hozzászólás

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook

Wingman rule number one: don’t fall for a client.

After a career-ending accident, former NFL recruit Ian Hunter is back on campus—and he’s ready to get his new game on. As one of the masterminds behind Wingmen, Inc., a successful and secretive word-of-mouth dating service, he’s putting his extensive skills with women to work for the lovelorn. But when Blake Olson requests the services of Wingmen, Inc., Ian may have landed his most hopeless client yet.

From her frumpy athletic gear to her unfortunate choice of footwear, Blake is going to need a miracle if she wants to land her crush. At least with a professional matchmaker by her side she has a fighting chance. Ian knows that his advice and a makeover can turn Blake into another successful match. But as Blake begins the transformation from hot mess to smokin’ hot, Ian realizes he’s in danger of breaking his cardinal rule…