Badariné_Pál_Tímea értékelése


Badariné_Pál_Tímea>!
Sukitore: Hogy történhetett

Elöljáróban a könyvről: ámulattal olvastam, mert ketten írták felváltva. Egyszerre két szemszögből bontakozik ki a történet. Nincs szükség második részre, amelyben megismerhetjük a másik főszereplő gondolatait, érzéseit, hanem egyszerre jönnek lapról – lapra egy olyan pluszt adva az olvasónak, mintha filmet nézne. Együtt írta férfi és nő, így új műfajt ismerhettem meg. Ez pedig a páros írás.
Egyszerű a bevezetés: egy üzenet összehozta Laurát és Bencét. Találkoztak, engedtek a vágyaknak amit már régebben is éreztek egymás iránt. Sok szex van a könyv elején, kevesebb cselekménnyel, de miért is ne lehetne, hiszen ez egy erotikus könyv. Ahogy halad a történet belecsöppentem egy olyan kalandregénybe, amiből az égvilágos semmi nem hiányzott. Mindent megkaptam amit szeretek: erotikát, krimit, izgalmakat, dzsungelt. És imádtam! A könyv második felében a főszereplők elszakadnak egymástól. Külön – külön szálon folytatódik a történet, hogy olyan szédületes események sorozata ültessen fotelbe, eszembe se jusson onnan felállni míg el nem olvastam az utolsó betűig! A csattanótól pedig elállt a szavam is! Fantasztikusan jól megírt kalandregény! Mindenképpen jár az öt csillag!


Sukitore: Hogy történhetett

Sukitore: Hogy történhetett

Szex, kaland, baleset – mi más kellene egy igazán romantikus, szenvedélyes és pörgős regényhez? Laura és Bence egymásra találnak pár évvel diplomaosztás után, de azokra a szédületes eseményekre egyikük sem volt felkészülve, ami rájuk vár a dzsungel mélyén. Képesek lesznek felvenni a harcot a rejtőző veszéllyel? Amikor csak egymásra számíthatnak, rájönnek, hogy senki és semmi nem az, aminek látszik! Ismerd meg a Sukitore párosan írt, erotikus történetének dupla élményét!