Szilvi00 P értékelése


>!
Szilvi00 P
Gena Showalter: Éjsötét csók

Remélni sem mertem, hogy ilyen jó lesz a folytatás!
Egy ismerősöm látta mit olvasok és kicsit lenézően ezt kérdezte:
„Te szereted a mitológiai ponyvát?" Most mit mondjak, vállalom! :D
Szerintem Lucien éa Anja története sokkal jobb volt, mint az első rész. Szórakoztató, izgalmas és persze romantikus is volt, ez pedig nagy részben a Fejetlenség istennőjének köszönhető, aki harciasságával és nagy szájával rendesen feldobta a történetet.
A többi Lord ezúttal eléggé háttérbe szorult, de Anja humora és egész személyisége, mindenért kárpótol. A kissé zárkózott és csendes Luciennel remek párost alkottak. Kettejük szerelme szépen fokozatosan alakult ki.
A szelence sorsát valószínűleg sosem tudom meg, de azért élvezem az utána való keresést és köré szőtt történeteket.


Gena Showalter: Éjsötét csók

Gena Showalter: Éjsötét csók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EMBERFELETTI hatalom
HALHATATLAN szenvedély

Az Alvilág Urai bukott harcosok, akikre Pandóra szelencéje hozott romlást évezredekkel ezelőtt. Bűnükért a földre száműzték őket, míg testüket halálos démonok szállták meg. A harcosok vezérét egy csábító kisisten, Anja akarja megszerezni magának, ezért láthatatlanul követi a halál démonától megszállt férfit. Anja a Mindenek Kulcsának őre, akit a főisten parancsára Luciennek kell meggyilkolnia… de vajon a szenvedély legyőzheti-e a kötelességet?
Az Alvilág Urai megtudják, hogy egy ősi templomban őrzik Pandóra szelencéjét. Eszeveszett hajsza kezdődik, hiszen ha a Vadászok bukkannak előbb a szelence nyomára, annak segítségével elpusztíthatják Lucient és társait…

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Hirdetés