h_orsi P értékelése


>!
h_orsi P
Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken

Lényegében azt kaptam, amire számítottam. Nem jártam utána semminek sem, még a fülszövegét sem olvastam a könyvnek, de az írónőnek nem nagyon sikerült meglepnie. Újra egy nyarat kaptam. Pár tinivel, akik mindennapi életüket élik, próbálnak megfelelni a környezetük elvárásainak és boldogok akarnak lenni.

Mégis le tudott kötni.

Először utáltam a főszereplő Auden-t, aki állandóan csak panaszkodni tudott arról mennyire egysíkú az élete. Azonban a sztori előrehaladtával megkedveltem a csajt. Végül pedig láthattam, ahogyan kinövi magát, képes az előrehaladásra és a változásra.

Szerintem Elinek és az új barátoknak kijárt volna még pár oldal. Pláne azután, hogy képes voltam fejezeteken keresztül azt olvasni, hogy a főszereplőnk éppen mennyi kávét dönt magába, hogy dolgozni tudjon. A végét is kidolgozatlannak éreztem.

Amit megtanultam olvasás közben: Mindenkinek kell egy második esélyt adni. Ezért eltekintek ettől a könyvtől, a sok felesleges részétől és fogok még Sarah Dessentől olvasni.

http://konyvkoktel.blogspot.hu/2016/08/sarah-dessen-alo…


Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken

Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken

Mióta a szülei elváltak, Auden képtelen aludni. Olyan rutint alakított ki, aminek a segítségével átvészeli az éjszakákat. De amikor úgy dönt, hogy a nyarat a tengerparton tölti apjával és új családjával, megpróbál felhagyni régi életmódjával.

A nyaralás több kihívást tartogat a számára, mint képzelte. Nemcsak apja új családjába kell beilleszkednie, de a környékbeli pletykás lányokkal is meg kell találnia a közös hangot. És ott van még Eli is, aki szintén álmatlanságtól szenved, és aki állandó éjszakai partnere lesz. A hosszúra nyúlt nyáréjszakákon szinte bármi megtörténhet…

„Dessen legújabb könyvében a barátság legmélyebb rétegeit járja körül. Egy nyári történet az önfelfedezésről.” – The Horn Book

„Az eddig megjelent össze Sarah Dessen-könyvet elolvastam. Annyira izgatott lettem, amikor megtudtam, hogy hamarosan az Álom két kerékent is kiadják, hogy bejelöltem a megjelenés dátumát a naptáramban. Megérte rá várni? Abszolút.” – Jennifer Wardrip

Hirdetés