oldmoviegirl01 P értékelése


>!
oldmoviegirl01 P
Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Az oldalszám emelkedik, a szereplők köre bővül, a kapcsolatok bonyolódnak, a lendület tartja magát, és én ismét megkaptam a Winie & Will adagomat, egy kis időre. spoiler

Ez a rész egy pirinyóval komolyabbra sikerült, kevesebb kacagtató jelenettel, de a rajongásom a sorozat iránt egy pindurit sem csökkent. ♥

Vivien ajánlását idézve „Remélem, még sok kalandban lesz részünk együtt!”
Már alig várom! :)


Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Winie megmenekült a hóhér kötelétől, de ez nem jelenti azt, hogy csendesen meghúzná magát, és várná, amíg a viharfelhők teljesen elvonulnak a feje fölül.

Will „tanulmányai” folytatódnak, és Winie próbálja őt felkészíteni a vizsgájára. Feladatként szabja neki, hogy önállóan tervelje ki egy általa kiválasztott tárgy elrablását, Will döntése pedig a Könyv másolatában látott Pacsirtára esik.

Winie-t eközben apja ismét behúzza a csőbe, és rátestálja keresztlánya, Marie Kennellis vőlegényének előkerítését. A lány jó híre múlik azon, Winie-nek sikerül-e felkutatni a szökevény fiút, aki minden bizonnyal kártyaadósságai miatt bujdokol.
Will eközben külön utakon jár, és úgy tűnik, túlságosan is messzire megy a Pacsirta utáni vadászat során, amit azonban a Langton család – különösen Winie – talán sosem fog megbocsájtani neki.

„ – Kijátszottál! – Nem viccelt, láttam a szemében. Láttam benne az elárultságot, a csalódást és az engesztelhetetlen haragot. – Tűnj el!
– Winie, csak hadd magyarázzam meg…
– Nem érdekel! – Még csak nem is hagyta, hogy végigmondjam. – Csak menj el, Will, és reménykedj benne, hogy apám sosem talál meg.”

Hirdetés