Anett_ értékelése


>!
Anett_
Béres Alexandra: Súlykontroll program

Úgy érzem, megtaláltam azt a könyvet, amit kerestem. Nagyon sok helyen azt éreztem, hogy kb. leírja, ami bennem megfogalmazódott. Sok info volt, amit bővebben kifejtett a könyvben Alexandra, ezáltal bővítve az én tudásomat is.
Elméletben nagyon tetszik. Talán az egy picit kevésbé, hogy nincs benne olyan sok étel súlykontroll indexe, mint ahogy én azt szeretném. :) De majd akkor megnézem a másik – említett – értékét és a többi szükségeset is hozzánézem, aztán eldöntöm a számok tükrében. :)
Természetesen ez még csak az elmélet, majd a gyakorlat megmutatja, mennyire tudunk együtt élni ezzel a szemlélettel. Elméletileg menni fog. ;)


Béres Alexandra: Súlykontroll program

Béres Alexandra: Súlykontroll program

"Már régen lapozgathatnád ezt a könyvet, ha lett volna elég önbizalmam.
Az utóbbi években azonban egyre több tanácsot kértetek tőle, így végül 2005-ben arra gondoltam, fontos lenne, ha egy átfogó programmal mindazoknak segíteni tudnék, akik bíznak bennem.
Nem ígérek csodát, amely segítségével varázsütésszerűen megváltozik az életed, de segítek megmutatni és megtalálni azt az utat, amely a táplálkozási egyensúlyra épülve a mozgás, a táplálkozás és a lélek harmóniáját-összhangját teremti meg úgy, hogy megszabadulsz a felesleges kilóktól. Csodát nem ígérek. Nem is ígérhetek, hiszen a csoda benned van! Találd meg!" (A szerző)

Hirdetés