Hippoforaccus P értékelése


>!
Hippoforaccus P
Timothy Zahn: Kirajzás

Sokadik olvasásra is csak azt tudom mondani, hogy Zseniális. Nagyon jól kidolgozott karakterek, jó történet. Még mindig fenntartom, hogy Thrawn a kedvenc karakterem az egész SW univerzumban.


Timothy Zahn: Kirajzás

Timothy Zahn: Kirajzás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A klónháborúk kitörésének előestéjén Jorus C'baoth Jedi-mester egy különleges tervvel ostromolja a Szenátust és a Jedi-tanácsot. Sokáig úgy tűnik, hogy a szűk látókörű hivatalnokok zátonyra futtatják a nagyszabású tervet, ám végül C'baoth mester valóra váltja a kirajzásról szőtt álmait. Hat Jedi-mester, tizenkét Jedi-lovag, továbbá ötezer férfi és nő indul útnak, hogy értelmes lényeket, az erőre fogékony teremtményeket, és lakható világokat keressenek az ismert galaxis határain túl.
Noha a titokzatos és gonosz Darth Sidious ezúttal is megkezdi saját játszmáját, az expedíció résztvevőinek mégsem a Sith nagyúr lesz a legveszélyesebb ellenfele. Miután a gigászi kötelék mélyen behatol az Ismeretlen Szektorokba, az utazók váratlanul szemben találják magukat a Chiss Birodalmával és a világmindenség egyik legnagyobb stratégájával…

Hirdetés